Povezane vesti

Dirao me je po intimnim delovima! Još jedna žena optužila Depardjea za zlostavljanje: Imao je prostačke primedbe

Dirao me je po intimnim delovima! Još jedna žena optužila Depardjea za zlostavljanje: Imao je prostačke primedbe

Mondo 16.02.2024
Još jedna žena optužila je legendarnog francuskog glumca Žerara Depardjea za polno uznemiravanje. Još jedna žena optužila je legendarnog francuskog glumca Žerara Depardjea za polno uznemiravanje. Mnoge je šokirala vest da je slavnog francuskog… »
Žerar Depardje se suočio sa novom optužbom za seksualni napad

Žerar Depardje se suočio sa novom optužbom za seksualni napad

Politika 16.02.2024
PARIZ – Francuski glumac Žerar Depardje suočio se sa novom optužbom za seksualni napad, nakon što ga je jedna žena optužila da ju je navodno seksualno napao tokom snimanja filma 2014. godine, navodi se u tužbi podnetoj policiji. Žena je 9… »
"Dirao me je po intimnim delovima uz prostačke primedbe" Nove optužbe za polno uznemiravanje protiv Žerara Depardjea

"Dirao me je po intimnim delovima uz prostačke primedbe" Nove optužbe za polno uznemiravanje protiv Žerara Depardjea

Kurir 16.02.2024
Protiv francuskog glumca Žerara Depardjea isplivale su nove optužbe za seksualno napastovanje, nakon što je 9. januara jedna žena podnela tužbu protiv njega za seksualni napad koji se dogodio na snimanju filma pre 10 godina. Žena, koja želi da… »

Vesti dana »