Повезане вести

Дирао ме је по интимним деловима! Још једна жена оптужила Депардјеа за злостављање: Имао је простачке примедбе

Дирао ме је по интимним деловима! Још једна жена оптужила Депардјеа за злостављање: Имао је простачке примедбе

Мондо 16.02.2024
Још једна жена оптужила је легендарног француског глумца Жерара Депардјеа за полно узнемиравање. Још једна жена оптужила је легендарног француског глумца Жерара Депардјеа за полно узнемиравање. Многе је шокирала вест да је… »
Жерар Депардје се суочио са новом оптужбом за сексуални напад

Жерар Депардје се суочио са новом оптужбом за сексуални напад

Политика 16.02.2024
ПАРИЗ – Француски глумац Жерар Депардје суочио се са новом оптужбом за сексуални напад, након што га је једна жена оптужила да ју је наводно сексуално напао током снимања филма 2014. године, наводи се у тужби поднетој полицији… »
"Дирао ме је по интимним деловима уз простачке примедбе" Нове оптужбе за полно узнемиравање против Жерара Депардјеа

"Дирао ме је по интимним деловима уз простачке примедбе" Нове оптужбе за полно узнемиравање против Жерара Депардјеа

Курир 16.02.2024
Против француског глумца Жерара Депардјеа испливале су нове оптужбе за сексуално напастовање, након што је 9. јануара једна жена поднела тужбу против њега за сексуални напад који се догодио на снимању филма пре 10 година… »

Вести дана »