Повезане вести
Суперлига Србије у фудбалу: Црно-бели спремни за „тракторџије"
Дневник 16.02.2024
Фудбалери Партизана ће сутра од 16.15 сати дочекати ИМТ у мечу 21. кола Суперлиге Србије. Црно-бели су успешно стартовали други део сезоне и прошлог викенда су у Ивањици савладали Јавор минмималним резултатом 1:0 голом Матеуса… »
"Навијачи, дођите да нас заштитите!" Дуљај поручио: Наоружани смо за непријатна изненађења!
Мондо 16.02.2024
Игор Дуљај је нагласио да је подршка навијача неопходна, али и да је Партизан завршио овај прелазни рок. Игор Дуљај је нагласио да је подршка навијача неопходна, али и да је Партизан завршио овај прелазни рок. Партизан у… »
Дуљај: Извињавам се судији, није требало да помињем породицу (видео)
Спортски журнал 16.02.2024
Тренер црно-белих се осврнуо на ситуацију са меча у Ивањици. Осврнуо се тренер Партизана и на прошлонедељну ситуацију из Ивањице и разговор са судијом Миланом Илићем. - Желим јавно да се извиним судији Илићу, питао сам га да… »
"Јавно се извињавам што сам му поменуо фамилију!" Игор Дуљај: Знам за притиске, не мора да каже да му је жао!
Мондо 16.02.2024
Тренер Партизана Игор Дуљај причао је о наредном мечу црно-белих, али и о судији који је делио правду против Јавора. Тренер Партизана Игор Дуљај причао је о наредном мечу црно-белих, али и о судији који је делио правду против… »
Тренер Партизана поручио судији Милану Илићу: ‘Неке ствари може бар у пролазу да каже!’ (видео)
Хот спорт 16.02.2024
‘Погрешио сам што сам споменуо фамилију.’ Тренер Партизана, Игор Дуљај одржао је конференцију за медије поводом уткамице против ИМТ Новог Београд која се игра сутра од 16:30 на стадиону у Хумској. Он се између осталог дотакао… »
Вести дана »

Олује прете Србији! Ово је део дана када се очекују обилни пљускови са грмљавином, падаће и град
Телеграф пре 20 минутајош 20 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Погођена рафинерија Кириш у Лењинградској области; Рубио: Нејасно да ли је Русија циљала Пољску
РТВ пре 2 сатајош 11 повезаних

Америка кључа након убиства Кирка Трамп жели опоравак нације, али тврди да они то спречавају
Ало пре 1 сатјош 8 повезаних

(ВИДЕО) Оштећења на асфалту и гужве у саобраћају: Припреме за Војну параду увелико у току
Данас пре 16 минутајош 1 повезана

"Лажни пријатељ": Франкфуртер алгемајне цајтунг о односу Вучића са Путином и Западом
Н1 Инфо пре 1 сатјош 2 повезане