Povezane vesti

Superliga Srbije u fudbalu: Crno-beli spremni za „traktordžije"

Superliga Srbije u fudbalu: Crno-beli spremni za „traktordžije"

Dnevnik 16.02.2024
Fudbaleri Partizana će sutra od 16.15 sati dočekati IMT u meču 21. kola Superlige Srbije. Crno-beli su uspešno startovali drugi deo sezone i prošlog vikenda su u Ivanjici savladali Javor minmimalnim rezultatom 1:0 golom Mateusa Saldanje. Njihov… »
"Navijači, dođite da nas zaštitite!" Duljaj poručio: Naoružani smo za neprijatna iznenađenja!

"Navijači, dođite da nas zaštitite!" Duljaj poručio: Naoružani smo za neprijatna iznenađenja!

Mondo 16.02.2024
Igor Duljaj je naglasio da je podrška navijača neophodna, ali i da je Partizan završio ovaj prelazni rok. Igor Duljaj je naglasio da je podrška navijača neophodna, ali i da je Partizan završio ovaj prelazni rok. Partizan u narednom meču igra sa… »
Duljaj: Izvinjavam se sudiji, nije trebalo da pominjem porodicu (video)

Duljaj: Izvinjavam se sudiji, nije trebalo da pominjem porodicu (video)

Sportski žurnal 16.02.2024
Trener crno-belih se osvrnuo na situaciju sa meča u Ivanjici. Osvrnuo se trener Partizana i na prošlonedeljnu situaciju iz Ivanjice i razgovor sa sudijom Milanom Ilićem. - Želim javno da se izvinim sudiji Iliću, pitao sam ga da li ima familiju kod… »
"Javno se izvinjavam što sam mu pomenuo familiju!" Igor Duljaj: Znam za pritiske, ne mora da kaže da mu je žao!

"Javno se izvinjavam što sam mu pomenuo familiju!" Igor Duljaj: Znam za pritiske, ne mora da kaže da mu je žao!

Mondo 16.02.2024
Trener Partizana Igor Duljaj pričao je o narednom meču crno-belih, ali i o sudiji koji je delio pravdu protiv Javora. Trener Partizana Igor Duljaj pričao je o narednom meču crno-belih, ali i o sudiji koji je delio pravdu protiv Javora. Partizan je… »
Trener Partizana poručio sudiji Milanu Iliću: ‘Neke stvari može bar u prolazu da kaže!’ (video)

Trener Partizana poručio sudiji Milanu Iliću: ‘Neke stvari može bar u prolazu da kaže!’ (video)

Hot sport 16.02.2024
‘Pogrešio sam što sam spomenuo familiju.’ Trener Partizana, Igor Duljaj održao je konferenciju za medije povodom utkamice protiv IMT Novog Beograd koja se igra sutra od 16:30 na stadionu u Humskoj. On se između ostalog dotakao sudije Milana Ilića… »

Vesti dana »