Povezane vesti
Najbolja drugarica (22) čeka dete sa mojim ocem (55) Čim je ušla u našu kuću, bilo mi je jasno!
Mondo 16.02.2024
Upoznala je prijateljicu sa ocem i otvorila vrata preokreta u svom životu. Upoznala je prijateljicu sa ocem i otvorila vrata preokreta u svom životu. Kada je svoju najbolju drugaricu upoznala sa ocem, nije ni slutila da će uslediti gorki epilog priče… »
Moj otac (55) čeka dete s mojom najboljom drugaricom (22): Čim nam je ušla u kuću, odmah ga je pikirala, a onda sam doživela…
Kurir 16.02.2024
Amerikanka Džoni upoznala je prijateljicu Džinu (22) sa svojim 55-godišnjim tatom Dejvidom na novogodišnjoj zabavi. Nakon nekog vremena saznala je da su njih dvoje u vezi, te da čak čekaju dete. Naravno, o njihovom odnosu nije imala pojma. Džoni kaže da… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 1 satjoš 57 povezanih

Bajatović: Odlaganje američkih sankcija omogućava NIS-u da preživi
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 40 povezanih

RSD: BIA još pre 10 godina tajno nabavljala špijunske softvere među kojima i „Cellebrite“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane