Povezane vesti
Ako reše da me ubiju... Ovo je poruka koju je Navaljni poslao Rusima u slučaju smrti! (video)
Kurir 16.02.2024
Tviter kanal portala Nexta, sa sedištem u Varšavi, objavio je video snimak, tačnije, isečak iz dokumentarnog filma Navaljni Danijela Rora iz 2022. godine. Na snimku se vidi Navaljni kako sedi u baru, sam, i govori, kako ističe Nexta, apel Rusima šta… »
Ako reše da me ubiju, to znači samo jedno! Navaljni ostavio poruku za slučaj svoje smrti
Mondo 16.02.2024
Na društvenim mrežama osvanuo je isečak iz dokumentarnog filma "Navaljni" iz 2022. godine. Na društvenim mrežama osvanuo je isečak iz dokumentarnog filma "Navaljni" iz 2022. godine. Na "X" nalogu, nekadašnjem "Tviteru", portala "Nexta", pojavio se… »
"Ako reše da me: Ubiju..." Isplivao snimak, ovo je poruka koju je Navaljni poslao Rusima u slučaju njegove smrti (video)
Blic 16.02.2024
Tviter kanal portala Nexta, sa sedištem u Varšavi, objavio je video snimak, tačnije, isečak iz dokumentarnog filma Navaljni Danijela Rora iz 2022. godine. Na snimku se vidi Navaljni kako sedi u baru, sam, i govori, kako ističe Nexta, apel Rusima šta… »
Ovo je poruka Navaljnog Rusima u slučaju njegove smrti: "Ako reše da me ubiju..."
Telegraf 16.02.2024
Obraćanje Navaljnog Rusima u slučaju da umre: Ne odustajte. Tviter kanal portala Nexta, sa sedištem u Varšavi, objavio je video snimak, tačnije, isečak iz dokumentarnog filma "Navaljni" Danijela Rora iz 2022. godine. Na snimku se vidi Navaljni kako… »
Vesti dana »

Golubović: Neki smatraju da se dešava pad energije, ja mislim da je akumulacija
N1 Info pre 23 minutajoš 17 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 3 satajoš 21 povezana

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

Studenti i građani izlaze na ulice danas u 18 časova u 32 grada širom Srbije: Pročitajte detaljan plan protesta
Nova pre 3 satajoš 30 povezanih

Konatar: "Za potpis ugovora smo izabrali Sarajevo da bismo pokazali koliko cenimo Feđu!"
Sportske.net pre 3 satajoš 20 povezanih