Povezane vesti
Bliži se kraj karijere klač majstora: „Nekada se umorim od toga što sam košarkaš“
Hot sport 16.02.2024
„Koji god ugovor da potpišem sledeći, verovatno će biti moj poslednji“ Košarkaš Majk Džejms već godinama važi za jednog od najboljih plejmejkera i klač igrača u Evroligi, a svojom poslednjom izjavom prilično je šokirao ljubitelje sporta pod obručima… »
Džejms najavio kraj karijere: Sledeći ugovor biće moj poslednji
Večernje novosti 16.02.2024
KOŠARKAŠ Monaka Majk Džejms govorio je o svojim planovima u budućnosti, u razgovoru sa francuskim medijima. FOTO: M. Vukadinović Momak koji je na dobrom putu da prestigne Vasilisa Spanulisa, kao najbolji strelac Evrolige, pričao je za francuske medije o… »
Šok! Poznati košarkaš rastužio navijače! Njegove reči niko nije očekivao - "Taj ugovor će verovatno biti moj poslednji..."…
Kurir 16.02.2024
Poznati plejmejker Majk Džejms šokirao je svoje fanove najnovijom izjavom. Naime, Džejms je istakao da će verovatno sledeći ugovor koji bude potpisao biti poslednji u njegovoj karijeri, što je iznenadilo sve ljubitelje košarke. - Koliko god volim… »
Vesti dana »

Spasila bebu koju je našla pored kontenjera, Pa odlučila da je usvoji Potrešena pevačica se oglasila: "Gde će ti duša..."
Alo pre 1 satjoš 32 povezane

Spoljnotrgovinska razmena Srbije za sedam meseci viša za 9,5 odsto
Radio 021 pre 47 minutajoš 46 povezanih

Sud odbio da odredi pritvor Miši Bačulovu osumnjičenom da je predvodio napad napoliciju
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana

Loše vesti za vozače pred vikend! Poskupeli dizel i benzin: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 22 minutajoš 33 povezane

Direktorka Junajted medije: Razotkriveno dokle je vlast Vučića spremna da ide
Vreme pre 1 satjoš 26 povezanih