Povezane vesti
"Par dana nakon što sam sahranila majku morala sam da snimim pesmu": Lena Kovačević o teškim danima
Mondo 16.02.2024
Pevačica Lena Kovačević danas je govorila o festivalu "Pesma za Evroviziju 2024". Pevačica Lena Kovačević danas je govorila o festivalu "Pesma za Evroviziju 2024". Lena Kovačević je nedavno doživela veliki gubitak kada je izgubila majku, i par… »
"Par dana nakon što sam sahranila majku morala sam da idem da snimim pesmu" Lena Kovačević o tragediji koju je preživela
Kurir 16.02.2024
Pevačica Lena Kovačević danas je govorila o festivalu " Pesma za Evroviziju 2024". Ona je nedavno doživela veliki gubitak kada je izgubila majku, i par dana nakon njene smrti morala je da otpeva pesmu za predstojeće takmičenje. - Par dana nakon što… »
"Sahranila sam majku i morala da pevam": Lena Kovačević sa knedlom u grlu o bolnoj temi: "Molitva je bila jedini spas"
Blic 16.02.2024
Pevačica Lena Kovačević gostovala je u emisiji "Blic dan" na Blic televiziji gde je progovorila o festivalu "Pesma Evrovizije 2024". Ona je nedavno doživela veliki gubitak kada je izgubila majku, i par dana nakon njene smrti morala je da otpeva pesmu… »
Vesti dana »
Dve vizije Amerike: Poruke Donalda Trampa i Kamale Haris u završnici predizborne kampanje
NIN pre 58 minutajoš 27 povezanih
Vučević: Prihvatiću Vesićevu ostavku, nemam dilemu da subjektivno nije kriv
RTV pre 58 minutajoš 21 povezana
Katastrofa za jovića i Majami! Litvanac im "ukrao" pobedu na Floridi (video)
Večernje novosti pre 33 minutajoš 14 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu i dalje u teškom stanju: Angažovan tim psihologa i psihijatara da pomognu porodicama
Danas pre 39 minutajoš 8 povezanih