Povezane vesti
"Ona je bila moje sunce": Svetlana upala u reku i udavila se, suprug ostao sam sa 4 dece: "Ćerkama govorim da ih mama gleda sa…
Blic 17.02.2024
Aleks R. (38) svakog dana obilazi mesto gde je njegova supruga Svetlana H. (43) upala u reku tokom noći i udavila se. Tragedija se prošlog vikenda dogodila u Sonebergu, kada se Svetlana sa snajom vraćala iz jednog lokala. Njih dve je trebalo da pešače… »
Svetlana slučajno upala u reku i udavila se, suprug ostao sam sa 4 dece: Niki kažem da nas mama gleda sa neba
Telegraf 17.02.2024
Svetlana je za sobom ostavila četvoro dece starosti 2, 6, 14 i 21 godinu. Njen neutešan suprug svakog dana sa dečicom ostavlja cveće na mestu gde je Svetlana otišla u smrt. Aleks R. (38) svakog dana obilazi mesto gde je njegova supruga Svetlana H. (43)… »
Vesti dana »
Međunarodni skandal zbog nastupa Hrvatske: Kontroverze napravile pometnju oko grupe "Lelek" i pesme "Andromeda"
Kurir pre 33 minutajoš 43 povezane
'Jedan čovek, pero, papir': Preminuo karikaturista Predrag Koraksić Koraks
BBC News pre 43 minutajoš 37 povezanih
RTS doneo odluku pred finale Evrovizije 2026. Dragana Kosjerina se neće javiti iz Beograda, usledila velika promena
Blic pre 5 satijoš 31 povezana
Cela Srbija pod narandžastim meteo-alarmom: Pljuskovi s grmljavinom, stiže i zahlađenje
RTS pre 6 satijoš 29 povezanih
Avion sa više od 130 putnika izleteo sa piste: Detalji drame u Hrvatskoj, pojavio se jeziv snimak (video)
Mondo pre 5 satijoš 19 povezanih