Povezane vesti
"Ona je bila moje sunce": Svetlana upala u reku i udavila se, suprug ostao sam sa 4 dece: "Ćerkama govorim da ih mama gleda sa…
Blic 17.02.2024
Aleks R. (38) svakog dana obilazi mesto gde je njegova supruga Svetlana H. (43) upala u reku tokom noći i udavila se. Tragedija se prošlog vikenda dogodila u Sonebergu, kada se Svetlana sa snajom vraćala iz jednog lokala. Njih dve je trebalo da pešače… »
Svetlana slučajno upala u reku i udavila se, suprug ostao sam sa 4 dece: Niki kažem da nas mama gleda sa neba
Telegraf 17.02.2024
Svetlana je za sobom ostavila četvoro dece starosti 2, 6, 14 i 21 godinu. Njen neutešan suprug svakog dana sa dečicom ostavlja cveće na mestu gde je Svetlana otišla u smrt. Aleks R. (38) svakog dana obilazi mesto gde je njegova supruga Svetlana H. (43)… »
Vesti dana »
Na prelazu Bezdan zaplenjeno skoro 20.000 paklica cigareta vrednih oko 2,3 miliona dinara
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih
Skupštinska rasprava o nepoverenju Vladi odložena, usvojen dnevni red na drugoj sednici prolećnog zasedanja
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 76 povezanih
Iran do daljeg obustavio sav izvoz petrohemijskih proizvoda
Nova ekonomija pre 16 minutajoš 33 povezane
Policija traga za osobama koje su zapalile autobus prevoznika koji je podržavao studentske proteste u Srbiji
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 25 povezanih
Macinka i Đurić: EU da shvati da je prijateljstvo naših naroda duže od postojanja EU
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih