Повезане вести
Какав ће бити епилог постизборне комбинаторике у Београду – може ли седница у понедељак да реши дилеме
Нови магазин 17.02.2024
Два дана уочи конститутивне седнице Скупштине града Београда – ни власт ни опозиција не откривају карте. Не зна се хоће ли бити већине за формирање београдске власти. Када можемо очекивати епилог постизборне комбинаторике у… »
Нова власт или нови избори у Београду: Већина можда већ постоји, али коначан исход нећемо имати бар до краја априла
Еуроневс 17.02.2024
Конститутивна седница Скупштине Града Београда најављена је за 19. фебруар, а и даље није познато како ће изгледати власт у главном граду и да ли ће уопште да буде формирана у законском року. Да би "кључ" Београда остао у… »
Писмо Зелено левог фронта листи 'Ми - Глас из народа': Кажите хоћете ли са СНС и СПС у Београду
Бета 17.02.2024
Одборници Зелено-левог фронта (ЗЛФ) упутили су данас отворено писмо одборницима листе "Ми - Глас из народа" у којем захтевају од њих да се пре пондељка, када је конститутивна седница Скупштине Града Брограда, изјасне да ли ће… »
Одборници Зелено-левог фронта: Несторовићеви да јавно подрже захтев за поништавање избора у Београду
Н1 Инфо 17.02.2024
Одборници и одборнице Зелено-левог фронта у Скупштини града Београда позвали су данас одборнике са листе "Ми - глас из народа" да јавно и недвосмислено подрже захтев за поништавање избора у Београду због изборне крађе и… »
Писмо Зелено левог фронта листи ‘Ми – Глас из народа’: Кажите хоћете ли са СНС и СПС у Београду
Радио сто плус 17.02.2024
У отвореном писму ЗЛФ позива одборнике листе “Ми – Глас из народа” да подрже захтев за поништавање избора у Београду због изборне крађе и прекрајања изборне воље грађана и тиме “кажу јасно оно што је цео свет видео”. Уколико… »
Два дана уочи конституисања Скупштине Београда: Да ли ће СНС имати већину или нас чекају нови избори? (ВИДЕО)
Инсајдер 17.02.2024
Два дана уочи конститутивне седнице Скупштине Београда, није познато да ли ће Српска напредна странка и Социјалистичка партија успети да обезбеде већину за власт или ће се поново ићи на изборе. Није познат ни начин на који ће… »
„Опозиција ће учинити све да не дозволи формирање београдске власти у понедељак“: Саговорници Данаса о конститутивној седници…
Данас 17.02.2024
Хапшење потпредседника Народног покрета Србије и одборника у Београду Милоша Павловића због учествовања на протестима опозиције 24. децембра испред Скупштине града, покушај је застрашивања комплетне опозиције пред… »
Вести дана »

"Идиоти, то значи рат": Прва реакција Русије на идеју НАТО да се затвори небо над западном Украјином
Блиц пре 46 минутајош 27 повезаних

БЛОГ УЖИВО Студенти и грађани придружују се пољопривредницима испред Покрајинске владе: Траже повлачење полиције из Ректората
Нова пре 21 минутајош 39 повезаних

Чубрило од овог датума најављује захлађење, могућ чак и снег? Нова прогноза метеоролога до краја септембра
Мондо пре 1 сатјош 28 повезаних

Шта је ЦН гас, за који студенти тврде да је полиција користила против грађана у Новом Саду?
Данас пре 14 сатијош 10 повезаних

Дејан Вук Станковић: У случају да блокирају почетак нове школске године, универзитетски професори неће добити плате
Правда пре 2 сатајош 18 повезаних