Повезане вести

Просинечки флертује са звездом: „Сваком тренеру је огромна част водити црвено-беле“

Просинечки флертује са звездом: „Сваком тренеру је огромна част водити црвено-беле“

Хот спорт 17.02.2024
„Гледао сам све утакмице црвено-белих у Лиги шампиона“ Роберт Просинечки (55), нови селектор Црне Горе, открио је шта мисли о свом повратку на „Маракану“. Прослављени фудбалер и тренер званично је пре неколико дана промовисан у… »
Просинечки не планира да врати Иванића у репрезентацију Црне Горе?

Просинечки не планира да врати Иванића у репрезентацију Црне Горе?

Спортске.нет 17.02.2024
Много се прашине подилго после изјаве новог селектора Црне Горе Роберта Просинечког у којој је похвално говорио о везисти Црвене звезде Мирку Иванићу, а многи су то протумачили као жељу да се он врати у национални тим. Након… »
Просинечки: "Могуће је да се вратим у Звезду!"

Просинечки: "Могуће је да се вратим у Звезду!"

Спортске.нет 17.02.2024
Некадашњи фудбалер, а касније и тренер Црвене звезде Роберт Просинечки један је од највећих љубимаца навијача црвено-белих. Хрват је са Зведом подигао пехар намењен освајачу Купа европских шампиона 1991. године у Барију, а као… »
Просинечки: Повратак у Звезду? Све је могуће...

Просинечки: Повратак у Звезду? Све је могуће...

Спортски журнал 17.02.2024
Роберт Просинечки, нови селектор Црне Горе, говорио је ексклузивно за наш лист. Пратите ли игре и резултате Црвене звезде? - Гледао сам све утакмице црвено-белих јесенас у Лиги шампиона. Не стижем увек да погледам мечеве у Супер… »
„Хвалио сам Иванића, нисам најавио да ћу да га вратим”

„Хвалио сам Иванића, нисам најавио да ћу да га вратим”

Спортски журнал 17.02.2024
Роберт Просинечки, нови селектор Црне Горе, говорио је ексклузивно за наш лист. Узбуркали сте јавност похвалама на рачун Мирка Иванића, што су многи схватили као жељу да га вратите у репрезентацију Црне Горе? - Нисам и нећу да… »

Вести дана »