Повезане вести
"Убила бих колеге које доживе 60. А немају нешто своје" Српска певачица купила хотел, а кућу на 4 спрата дала сину!
Мондо 17.02.2024
Певачица Нела Бијанић купила хотел. Певачица Нела Бијанић купила хотел Певачица Нела Бијанић не крије да је власница хотела, а да је кућу на четири спрата преписала сину Оливеру. "Ја сам грцала за све то, ја сам желела да… »
Певачица живи у хотелу и једе позлаћеним есцајгом: Сама грцала за суви луксуз - 4 спаваће, 4 дневне собе! Све преписала на сина…
Курир 17.02.2024
Певачица Нела Бијанић је заједно са сада већ бившим супругом створила четвороспатну кућу и хотел, које је недавно преписала сину Оливеру Мијановићу. Иако је своје наследство већ дала јединцу, и даље главу реч у кући води управо… »
Наша певачица купила хотел: "Убила бих колеге које доживе 60, а немају нешто своје", сину је преписала кућу на четири спрата…
Блиц 17.02.2024
Певачица Нела Бијанић не крије да је власница хотела, а да је кућу на четири спрата преписала сину Оливеру. Нела је годинама вредно радила, те је приуштила себи шта је желела. - Ја сам грцала за све то, ја сам желела да створим… »
Вести дана »

Недеља грађанске непослушности у Ужицу: Од пробијања кордона до захтева да се ухапшени пусте на слободу
Инсајдер пре 2 сатајош 27 повезаних

Убица из прилепа најавио злочин на фејсбуку Сумња се да је убио сестрића и зета да би се осветио сестри, па извршио самоубиство
Ало пре 29 минутајош 27 повезаних

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са најавом топлотног таласа од 21. јула
Наслови.аи пре 5 минутајош 22 повезане

Виши суд у Новом Саду вратио предмет тужилаштву, омогућен наставак истраге о паду надстрешнице
Еуроневс пре 29 минутајош 16 повезаних

"Срамота!" Гренел очитао буквицу Вјоси Османи: "Она није била део споразума!"
Блиц пре 9 минутајош 12 повезаних