Povezane vesti
Da li će Milica zavetnica u vladu i narodni pokret? "Nije bilo razgovara o ulasku u vladu, ali razgovaramo o saradnji"
Blic 17.02.2024
Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski rekla je danas da nije imala razgovore o ulasku u novu Vladu Srbije, ali da se razgovara o mogućoj saradnji. - Razgovora o ulasku u vladu, ja sam otvoreno to rekla i ponoviću, nije bilo… »
Đurđević Stamenkovski: Razgovaramo o mogućem ulasku u Vučićev Pokret za narod i državu
N1 Info 17.02.2024
Predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da razgovora o ulasku te stranke u Vladu Srbije nije bilo, ali da se vode razgovori o oblicima moguće saradnje, uključujući i Pokret za narod i državu, čije je osnivanje najavio… »
Đurđević Stamenkovski: Biće razgovora o Pokretu za narod i državu
Beta 17.02.2024
Predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da razgovora o ulasku te stranke u Vladu Srbije nije bilo, ali da se vode razgovori o oblicima moguće saradnje, uključujući i Pokret za narod i državu, čije je osnivanje najavio… »
Da li je ovo Milica Zavetnica upravo najavila ulazak u novi Vučićev pokret
Nova 17.02.2024
Predsednica stranke "Zavetnici" Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da će razgovarati o mogućem ulasku u Pokret za narod i državu koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Srpska stranka Zavetnici vidi sebe u svim onim političkim… »
Milica Đurđević Stamenkovski: Nije bilo razgovora o ulasku u vladu, ali jeste o mogućoj saradnji
Euronews 17.02.2024
Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski rekla je da nije imala razgovore o ulasku u novu Vladu Srbije, ali da se razgovara o mogućoj saradnji. "Razgovora o ulasku u vladu, ja sam otvoreno to rekla i ponoviću, nije bilo, ali… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 14. novembar: Sunčano i relativno toplo, na ovim deonicama smanjena vidljivost zbog magle
Mondo pre 38 minutajoš 10 povezanih
Posle maglovitog jutra danas pretežno sunčano, maksimalna temperatura od 15 na severu do 18 na jugu zemlje
N1 Info pre 30 minutajoš 10 povezanih
Tokom noći u Beogradu jedna saobraćajna nezgoda - jedna osoba povređena
N1 Info pre 25 minutajoš 9 povezanih