Povezane vesti
Zelenski zove Trampa na front: „Spreman sam da idem sa njim na prvu liniju“
Nova 17.02.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski želi da Donald Tramp dođe i svojim očima vidi rat protiv Rusije i poručuje da će, ako bi Tramp došao, zajedno s njim oiaš na prvu liniju fronta, piše danas Politiko. „Ako bi gospodin Tramp došao, spreman sam čak i… »
Zelenski zove Trampa na front: Spreman sam da idem sa njim na prvu liniju
Kurir 17.02.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski želi da Donald Tramp dođe i svojim očima vidi rat protiv Rusije i poručuje da će, ako bi Tramp došao, zajedno s njim oiaš na prvu liniju fronta. „Ako bi gospodin Tramp došao, spreman sam čak i da idem sa njim na… »
Zelenski pozvao Trampa da zajedno odu na prvu liniju fronta
N1 Info 17.02.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski želi da Donald Tramp dođe i svojim očima vidi rat protiv Rusije i poručuje da će, ako bi Tramp došao, zajedno s njim otišao na prvu liniju fronta, piše danas Politiko. „Ako bi gospodin Tramp došao, spreman sam čak… »
Vesti dana »
Ibrahimović i Anri smatraju da je Hrvartska oštećena: "Sudija i VAR su doneli pogrešnu odluku"
B92 pre 26 minutajoš 21 povezana
"Tela dece su toliko unakažena, da ih ni roditelji više ne mogu prepoznati" Strahuje se da je poginulo više od 10.000 ljudi u razornom zemljotresu u Venecueli
Kurir pre 46 minutajoš 14 povezanih
Selektor Portugala pričao o penalu i Ronaldu! Svi su čekali da se on oglasi - evo šta je rekao posle pobede nad Hrvatskom!
Kurir pre 26 minutajoš 94 povezane