Povezane vesti
„Ti si dobra ljubavnica za ceo život“: Rasta preti tužbom Vesni Đogani nakon što je iznela šok tvrdnje o njemu
Nova 17.02.2024
Pevačica Vesna Đogani nedavno je govorila o saradnji sa Stefanom Đurićem Rastom i iznela šokantne tvrdnje, na šta je reper žestoko odgovorio i najavio tužbu. Kako je Vesna istakla, tu je bilo dosta problema, naime, oni su platili pesmu koja nikada… »
"Ti si dobra ljubavnica celi život, vi ste kavez igrači": Rasta zapretio tužbom Vesni Đogani nakon što je iznela šok…
Blic 17.02.2024
Pevačica Vesna Đogani nedavno je govorila o saradnji sa Stefanom Đurićem Rastom i iznela šokantne tvrdnje, na šta je reper žestoko odgovorio i najavio tužbu. Kako je Vesna istakla, tu je bilo dosta problema, naime, oni su platili pesmu koja nikada… »
"Ja sam bio dobar saradnik, ti dobra ljubavnica" Rasta isprozivao Vesnu Đogani, pripretio tužbom i nazvao je bednicom!
Mondo 17.02.2024
Stefan Đurić Rasta reagovao na izjavu Vesne Đogani. Stefan Đurić Rasta reagovao na izjavu Vesne Đogani Pevačica Vesna Đogani gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o saradnji sa Stefanom Đurićem Rastom i iznela tvrdnju da su ona i njen… »
"Ti si dobra ljubavnica ceo život" Rasta zapretio tužbom Vesni Đogani nakon što je iznela šok tvrdnje o saradnji sa njim
Kurir 17.02.2024
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025. godinu
Telegraf pre 4 satijoš 6 povezanih
"Sedim samo na srpskoj stolici": Vučić u intervjuu za BBC: To znači da sami donosimo odluke i ponosan sam na to
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane