Povezane vesti
Pevačica jedva završila osnovnu školu! Razredna je godinama prozivala, folkerka uzvratila: Nije me volela jer sam bila…
Kurir 17.02.2024
Pevačica Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, posvetila se građenju muzičke karijere još u periodu tinejdžerskih dana zbog čega je zapostavila školovanje. Kako se navodi, Stoja nije uspela da u roku završi osnovnu školu, pa je po odluci nastavnog… »
Naša pevačica jedva završila osnovnu školu: Razredna je godinama prozivala, a folkerka joj uzvratila: "Nije me volela jer sam…
Blic 17.02.2024
Pevačica Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, posvetila se građenju muzičke karijere još u periodu tinejdžerskih dana zbog čega je zapostavila školovanje. Kako se navodi, Stoja nije uspela da u roku završi osnovnu školu, pa je po odluci nastavnog… »
Vesti dana »

"Blic" saznaje: Određen pritvor za Momirovića, Vesića i još 11 osoba
Blic pre 13 minutajoš 79 povezanih

Trovanje hranom u Vranju: Dvadeset osoba zatražilo pomoć, hospitalizovano šestoro
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih

"Sabotaža, podnećemo tužbu": Partizan se hitno oglasio zbog Zvezdine himne u Humskoj
Mondo pre 33 minutajoš 31 povezana

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 53 povezane