Povezane vesti
Tragedija u Italiji: Petoro radnika nastradalo kada se betonska greda srušila na gradilištu
Kurir 17.02.2024
Pet radnika je izgubilo život na gradilištu novog supermarketa lanca "Esselunga" u Firenci kada se betonska greda srušila, izjavio je danas guverner Toskane Euđenio Đani. „Malopre sam dobio vest da je poslednje telo pronađeno“, rekao je Đani za… »
Poginulo petoro radnika: Tragedija na gradilištu u Italiji: Telo jedne žrtve još uvek pod ruševinama
Blic 17.02.2024
Petoro radnika je poginulo, a troje je teško povrijeđeno u nesreći na gradilištu u Firenci. Do nesreće je došlo juče prilikom pada betonske ploče na gradilištu supermarketa za lanac "Eselunga". Italijanski mediji javili su da su žrtve jedan… »
Pet radnika poginulo u nesreći na gradilištu u Firenci
Blic 17.02.2024
Pet radnika je izgubilo život na gradilištu novog supermarketa lanca "Ešelunga" u Firenci kada se betonska greda srušila, izjavio je danas guverner Toskane Euđenio Đani. "Malopre sam dobio vest da je poslednje telo pronađeno", rekao je Đani za… »
Tragična nesreća u Firenci: Poginulo pet radnika na gradilištu kada se srušila greda
Euronews 17.02.2024
Pet radnika je izgubilo život na gradilištu novog supermarketa lanca "Esselunga" u Firenci kada se betonska greda srušila, izjavio je danas guverner Toskane Euđenio Đani. "Malopre sam dobio vest da je poslednje telo pronađeno", rekao je Đani za… »
Potvrđeno Pet radnika poginulo u nesreći na gradilištu u Firenci
Dnevnik 17.02.2024
RIM: Pet radnika je izgubilo život na gradilištu novog supermarketa lanca "Esselunga" u Firenci kada se betonska greda srušila, izjavio je danas guverner Toskane Euđenio Đani. "Malopre sam dobio vest da je poslednje telo pronađeno", rekao je Đani… »
Katastrofa na gradilištu u Italiji! Poginulo pet radnika, srušila se betonska greda pri izgradnji supermarketa!
Mondo 17.02.2024
U trenutku nesreće na gradilištu u ulici Via Mariti, u severozapadnom delu toskanske prestonice, bilo je prisutno oko 50 radnika. U trenutku nesreće na gradilištu u ulici Via Mariti, u severozapadnom delu toskanske prestonice, bilo je prisutno oko 50… »
Vesti dana »
Šestočasovni protest u Novom Sadu: Sloboda za nevine, zatvor za odgovorne
Vreme pre 2 satajoš 102 povezane
Premijer Poljske: Poslednji napad u Ukrajini pokazuje neuspeh telefonske diplomatije
Danas pre 4 satijoš 47 povezanih
Šolc na udaru Nemaca zbog Putina: "Ruski lider će to shvatiti kao znak slabosti, a ne snage"
Kurir pre 17 satijoš 6 povezanih
Zaharova: Putin je već rekao šta će se desiti ako Zapad dozvoli oružje dugog dometa
Politika pre 22 minutajoš 40 povezanih