Povezane vesti

Glumica u šestoj deceniji rodila ćerku nije imala novca ni za pribor: Prijatelji mi pomažu kad padnem od umora, ali radim zbog…

Glumica u šestoj deceniji rodila ćerku nije imala novca ni za pribor: Prijatelji mi pomažu kad padnem od umora, ali radim zbog…

Kurir 17.02.2024
Glumica Ljiljana Jakšić u 52. godini rodila je ćerku Dariju, o kojoj sama brine. O teškim situacijama kroz koje je prolazila kao samohrana majka, Ljiljana je pričala za medije. Ona je preko noći postala heroj i neko kome se žene dive, zbog hrabrosti koju… »
Glumica je u šestoj deceniji rodila ćerku, nije imala novca ni da joj kupi pribor za školu: "Prijatelji mi pomažu padam od…

Glumica je u šestoj deceniji rodila ćerku, nije imala novca ni da joj kupi pribor za školu: "Prijatelji mi pomažu padam od…

Blic 17.02.2024
Glumica Ljiljana Jakšić, u 52. godini rodila je ćerku Dariju, o kojoj sama brine. O teškim situacijama kroz koje je prolazila kao samohrana majka, Ljiljana je pričala za medije. Priča glumice Ljiljane Jakšić je ohrabrila i motivisala mnoge žene. Ona je… »

Vesti dana »