Povezane vesti
Pistorijus: Nemačka će možda morati da potroši više od dva odsto BDP na odbranu
Politika 17.02.2024
Nemačka će možda morati da potroši više od dva odsto svog bruto domaćeg proizvoda (BDP) na odbranu da bi odvratila Rusiju u narednim godinama, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. "Ponosan sam što mogu da kažem da ćemo… »
"Moramo da odvratimo Rusiju!" Ministar odbrane: Nemačka će možda morati da potroši više od dva odsto BDP na odbranu
Kurir 17.02.2024
Nemačka ce možda morati da potroši više od dva odsto svog bruto domaćeg proizvoda (BDP) na odbranu da bi odvratila Rusiju u narednim godinama, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. "Ponosan sam što mogu da kažem da ćemo ove… »
Ozbiljno upozorenje Nemačke! Sukob Evrope i Rusije mogao bi da traje decenijama - Postojaće linija podele
Mondo 17.02.2024
Sukob Rusije, Evrope i NATO pakta će trajati decenijama. Sukob Rusije, Evrope i NATO pakta će trajati decenijama. Nemački ministar odbrane Boris Pistorijus upozorio je danas, u govoru na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, evropske zemlje i NATO… »
Pistorius: Sukob Europe i Rusije mogao bi trajati desetljećima
SEEbiz 17.02.2024
MUNCHEN - Njemački ministar obrane Boris Pistorius upozorio je danas europske zemlje i NATO savez da se moraju pripremiti za desetljećima dug sukob s Rusijom, u govoru na münchenskoj sigurnosnoj konferenciji. Napori da se Rusija uključi u širu… »
Pistorijus: Nemačka će možda morati da potroši više od dva odsto BDP na odbranu
RTV 17.02.2024
MINHEN - Nemačka ce možda morati da potroši više od dva odsto svog bruto domaceg proizvoda (BDP) na odbranu da bi odvratila Rusiju u narednim godinama, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. "Ponosan sam što mogu da kažem da… »
"Moramo da odvratimo Rusiju": Ministar odbrane: Nemačka će možda morati da potroši više od dva odsto BDP na odbranu
Blic 17.02.2024
Nemačka ce možda morati da potroši više od dva odsto svog bruto domaćeg proizvoda (BDP) na odbranu da bi odvratila Rusiju u narednim godinama, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. "Ponosan sam što mogu da kažem da ćemo ove… »
Pistorijus: Nemačka će možda morati da potroši više od dva odsto BDP-a na odbranu
Euronews 17.02.2024
Nemačka će možda morati da potroši više od dva odsto svog bruto domaćeg proizvoda (BDP) na odbranu da bi odvratila Rusiju u narednim godinama, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus. "Ponosan sam što mogu da kažem da ćemo… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Staru Pazovu, građani ih dočekali večerom i vatrometom
Beta pre 47 minutajoš 50 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 3 satajoš 32 povezane
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona stigla u Staru Pazovu
Sputnik pre 59 minutajoš 72 povezane
Američki ministar odbrane o avionskoj nesreći u Vašingotnu: "Ovo je rezultat problema sa visinom leta helikoptera"
Blic pre 1 satjoš 117 povezanih