Povezane vesti
Heroji koji gube
Politika 17.02.2024
Ja sam najčešće igrao kontemplativne ljude, ljude u dubokom sukobu sa vremenom i prostorom u kome žive, govorio je glumac. Glumac Gojko Šantić preminuo je 14. februara u 78. godini u Beogradu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište, čiji je bio… »
"Došao mi je u san" Božović o Šantiću: Tugovao je za svojim mostarom, reklo bi se da je grub, a po osmehu se videlo da je duša…
Kurir 17.02.2024
Glumac Gojko Šantić zauvek nas je napustio pre dva dana u 78. godini u Beogradu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište. U matičnom pozorištu proveo je 43 godine, a najznačajniju filmsku rolu ostvario je kao naslovni junak u ostvarenju "Dorotej" iz… »
Vesti dana »
"Čovek se sagne na parkingu i eto ga problem": Saša Obradović o neverovatnoj povredi važnog igrača Zvezde
Mondo pre 24 minutajoš 36 povezanih
Borba na vrhu tabele ABA lige! Evo kako stoje stvari nakon pobede Crvene zvezde u večitom derbiju!
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Za crno-bele bolje nije moglo: Bitan košarkaš propušta meč sa Partizanom!
Hot sport pre 3 satajoš 32 povezane
Nestajanje Irana je iluzija: Pezeškijan uzvraća žestoko, preti odmazdom i poručuje - odgovor sledi na terenu!
Večernje novosti pre 4 satijoš 144 povezane
Novi Pazar: Studentima određeno zadržavanje do 48 sati, advokati najavljuju žalbe
Glas Šumadije pre 1 satjoš 18 povezanih