Повезане вести

Шок у Буенос Ајресу – испао Алкараз!

Шок у Буенос Ајресу – испао Алкараз!

Спорт клуб 17.02.2024
Карлос Алкараз изгубио је од Николаса Ђарија са 7:6 (7-2), 6:3 у полуфиналу турнира из серије 250 у Буенос Ајресу. Тако Шпанац неће одбранити титулу у Аргентини, а трофеј није узео још од прошлогодишњег Вимблдона. „Трећа-срећа“… »
Швјонтек: Била сам у паници, помогао ми је прекид

Швјонтек: Била сам у паници, помогао ми је прекид

Спорт клуб 17.02.2024
Ига Швјонтек је постала прва тенисерка са три титуле у Дохи, прва са три везане на истом турниру још од Серене Вилијемс пре једне деценије у Мајамију. Међутим, да није било једног малера Јелене Рибакине, ко зна како би се овај… »
Рибакина повредила саму себе рекетом и све кренуло низбрдо

Рибакина повредила саму себе рекетом и све кренуло низбрдо

Спорт клуб 17.02.2024
Елена Рибакина је одлично започела дуел са Игом Швјонтек у финалу турнира у Дохи, али је један моменат променио све. Први вођству 4:1 у првом сету, повредила је саму себе при сервису. Она је рекетом ударила себе по нози и… »
Швјонтек трећи пут заредном освојила трофеј у Дохи

Швјонтек трећи пут заредном освојила трофеј у Дохи

Спортски журнал 17.02.2024
Швјонтек је прва тенисерка која је освојила три узастопне титуле на једном турниру још од Серене Вилијамс и њеног хет-трика у Мајамију. Прва тенисерка света, Пољакиња Ига Швјонтек освојила је трећи пут заредом титулу на… »
Ига Швјонтек је „краљица“ Дохе трећи пут заредом

Ига Швјонтек је „краљица“ Дохе трећи пут заредом

Спорт клуб 17.02.2024
Пољска тенисерка Ига Швјонтек, најбоља играчица ВТА листе, трећи пут у каријери освојила је турнир у Дохи. Девојка из Варшаве у суботу је у два сета била боља од представнице Казахстана - Јелене Рибакине. Директан пренос… »

Вести дана »