Povezane vesti
„Ovo je moj poslednji koncert u Areni“: Dragana Mirković otkrila da će njen večerašnji nastup u Beogradu ući u…
Nova 17.02.2024
Dragana Mirković večeras održava svoj drugi koncert u Štark Areni, u okviru turneje povodom obeležavanja 40 godina karijere. Ona se, na samom početku koncerta, publici obratila emotivnim rečima. „Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju… »
Najemotivnija scena na koncertu: Dragana Mirković ganuta svojom decom, pojavili se iza nje i krenuli da sviraju (foto)
Kurir 17.02.2024
U toku je drugi koncert folk dive Dragane Mirković u beogradskoj areni gde sa svojom publikom slavi jubilej dug četiri decenije. Kao i na prvom koncertu, pevačica Dragana Mirković je emotivno govorila o deci koja se ne pojavljuju u javnosti i… »
Ovo je moja poslednja arena: Dragana Mirković sa suzama otvorila drugi koncert u Beogradu (foto/video)
Večernje novosti 17.02.2024
FOLK ZVEZDA Dragana Mirković nakon prvog spektakularnog koncerta u Areni večeras nastavlja sa svojom publikom u prestonici da slavi jubilej od četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni. Foto: Novosti Vidno emotivna, sa setom muzička zvezda na… »
Mili moji, ovo je moj poslednji koncert! Dragana Mirković pred punom Arenom saopštila tužnu vest
Mondo 17.02.2024
Dragana Mirković drugi koncert u Areni započela je emotivnim rečima. Dragana Mirković drugi koncert u Areni započela je emotivnim rečima. Nakon što je prve večeri napravila atmosferu za pamćenje, muzička zvezda Dragana Mirković i druge večeri… »
Vesti dana »
Testirani: Kim DŽong Un naredio masovnu proizvodnju dronova samoubica
Kurir pre 6 satijoš 4 povezane