Povezane vesti
Oca su odveli, a nas izbacili na ulicu! Voja Brajović ga upoznao po izlasku iz zatvora: Čitao sam dosije, tragikomično!
Mondo 17.02.2024
Voja Brajović ima je samo devet meseci kada su njegovog oca odveli, a majku s dvoje dece izbacili iz kuće. Voja Brajović ima je samo devet meseci kada su njegovog oca odveli, a majku s dvoje dece izbacili iz kuće. Legendarni glumac Vojislav Voja… »
Oca sam upoznao tek kad je izašao iz zatvora Voja Brajović o teškom detinjstvu: Imao sam 9 meseci kad su nas isterali na…
Kurir 17.02.2024
Glumac Vojislav Voja Brajović ponovo je postao ministar kulture, i to u novoj seriji "V (fau) efekat", koja se emituje premijerno subotom i nedeljom na Superstar televiziji. Šta se dešava kad se spusti zavesa? Ko su glumci kada skinu maske? Da li je… »
Vesti dana »
Na severu KiM pojačano prisustvo kosovske policije, Simić: Kosovska Mitrovica izgleda kao okupirana zona
Euronews pre 11 minutajoš 23 povezane
Kakva majstorija Srbina: Micić izveo čudo, a komentator pao u trans (video)
Večernje novosti pre 23 minutajoš 16 povezanih
Nova prognoza meteorologa: Od ovog datuma sledi jako pogoršanje vremena i bliže je nego što smo mislili
Pravda pre 53 minutajoš 14 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael bombardovao sirijsku vojnu infrastrukturu na granici sa Libanom
Euronews pre 53 minutajoš 8 povezanih
Dve osobe poginule, 15 ranjeno u ruskim napadima na Hersonsku oblast na jugu Ukrajine
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih