Повезане вести
"То личи на небојшу" Очајна мајка младића који је пао са моста у Новом Саду: Имам осећај да ћу умрети! Полиција открила ово…
Курир 18.02.2024
"Увек је волео да се шали, да се тако зеза... Говорила сам му да ћу га истући тако великог јер сам се увек плашила да му се нешто може догодити" - са бригом у гласу прича мајка Небојше Стевановића, младића који је у ноћи између… »
"Његов друг открио ми је детаље кобне ноћи" Потрага за младићем који је пао са моста у Новом Саду још траје! Огласила се…
Курир 18.02.2024
Потрага за Небојшом Стевановићем (33), који је пао у Дунав са Варадинског моста у Новом Саду, у ноћи између четвртка и петка и даље траје. Његова мајка, Нада Д, каже да још нема информације из полиције о судбини свог сина. -… »
Небојша је пао с моста, нема га 3 дана, мајка се нада да ће се вратити: Добар је пливач, одрастао је уз Дунав!
Телеграф 18.02.2024
Небојша је висок 178 центиметара, има зелене очи и ожиљак на слепочочници, кратку смеђу косу, мишићаве је грађе и нема тетоваже. Потрага за Небојшом С. (33), који је пао у Дунав са Варадинског моста у ноћи између четвртка и… »
Потрага за младићем који је пао са Варадинског моста и даље траје Очајна мајка каже да је Небојша добар пливач и да сигурно…
Дневник 18.02.2024
Потрага за Небојшом С. (33), који је пао у Дунав са Варадинског моста у ноћи између четвртка и петка и даље траје. Његова мајка, Нада Д, каже за „Дневник” да још нема информације из полиције о судбини свог сина. - Нема… »
Ово је Небојша који је пао са моста Дуга у Дунав! Огласила се мајка несталог младића: "Очајна сам као и његова браћа"
Мондо 18.02.2024
У тренутку несреће Небојша је шетао са пријатељем В. Р. (26), након што су се враћали из изласка у центру града. У тренутку несреће Небојша је шетао са пријатељем В. Р. (26), након што су се враћали из изласка у центру града… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 минутајош 27 повезаних
Србин на челу БМВ-а - Милан Недељковић преузима компанију у мају 2026.
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 7 минутајош 44 повезане
Снижена оцена Србије у међународном извештају – основне слободе „под репресијом“
Озон пресс пре 50 минутајош 18 повезаних