Povezane vesti
Porodica ostala nema pred odlukom Dragane Mirković: Sada je svemu došao kraj
Svet & Skandal 18.02.2024
Emotivan govor Dragane Mirković obeležio drugi koncert u Areni Dragana Mirković sinoć je održala drugi koncert u beogradskoj Areni i sa svojom publikom proslavila jubilej od četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni. Antonio Ahel/ATAImages Pred… »
"Ovo je samo moja pesma" Mira Škorić zapevala kod Dragane stari duet sa Cecom, sve digla na noge jednom rečenicom
Kurir 18.02.2024
Balkanska diva Dragana Mirković napravila je i drugi dan za redom spektakularan koncert u Beogradu u Štark Areni, gde je oborila lični rekort i pevala više od četiri i po sata. Na drugom koncertu specijalna gošća bila je Mira Škorić, koja je otpevala… »
"Ovo je samo moja pesma!" Mira Škorić zapevala na Draganinom koncertu, pa zagrmela zbog koleginica! (video)
Mondo 18.02.2024
Nakon što je Ceca oživela duet "Ne računaj na mene" sa Majom Berović, koji je u originalu snimila sa bivšom prijateljicom, Mirom Škorić, strasti se ne smiruju. Nakon što je Ceca oživela duet "Ne računaj na mene" sa Majom Berović, koji je u originalu… »
Vesti dana »

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 23 minutajoš 1 povezana