Povezane vesti

Milanović odgovorio Vučiću oko kupusa

Milanović odgovorio Vučiću oko kupusa

SEEbiz 18.02.2024
ZAGREB - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer se ne može odlučiti hoće li biti proeuropska ili proruska. "Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo… »
„Kupusarski rat“ se nastavlja, Milanović odgovorio Vučiću: „Ako već želi da se takmiči, nek pogleda rezultate…

„Kupusarski rat“ se nastavlja, Milanović odgovorio Vučiću: „Ako već želi da se takmiči, nek pogleda rezultate…

Nova 18.02.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer ne može da se odluči da li će biti proevropska ili proruska. "Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da… »
Milanović: Kad Hrvatska i Srbija učestvuju u nekom takmičenju, Hrvatska izađe kao svetski prvak

Milanović: Kad Hrvatska i Srbija učestvuju u nekom takmičenju, Hrvatska izađe kao svetski prvak

Beta 18.02.2024
Kako to obično bude kada Hrvatska i Srbija učestvuju u takmičenju, videli smo i juče na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, Hrvatska izađe kao prvak sveta, napisao je danas predsednik Hrvatske Zoran Milanović na Fejsbuku. On je tako reagovao na izjavu… »

Radio sto plus 18.02.2024
On je tako reagovao na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će mu “kad dođe sezona futoškog kupusa, poslati glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika”. “Vidim da mi predsednik Srbije kani poslati glavicu kupusa… »
Nastavljeno prepucavanje Vučića i Milanovića: Nakon futoškog kupusa prozivka za vaterpolo

Nastavljeno prepucavanje Vučića i Milanovića: Nakon futoškog kupusa prozivka za vaterpolo

Radio 021 18.02.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer ne može da se odluči da li će biti proevropska ili proruska. "Kupusarska politika - odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da… »
“Kupusarski rat” se nastavlja, Milanović odgovorio Vučiću: Prozivka i zbog vaterpola

“Kupusarski rat” se nastavlja, Milanović odgovorio Vučiću: Prozivka i zbog vaterpola

Nedeljnik 18.02.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer ne može da se odluči da li će biti proevropska ili proruska. „Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da… »

Vesti dana »