Повезане вести
„Купусарски рат“ се наставља, Милановић одговорио Вучићу: „Ако већ жели да се такмичи, нек погледа резултате ватерпола…“…
Нова 18.02.2024
Хрватски председник Зоран Милановић је у петак рекао да Србија не води хибридни рат, већ купусару од политике јер не може да се одлучи да ли ће бити проевропска или проруска. "Купусарска политика – одлична политика. Ми волимо… »
Милановић: Кад Хрватска и Србија учествују у неком такмичењу, Хрватска изађе као светски првак
Бета 18.02.2024
Како то обично буде када Хрватска и Србија учествују у такмичењу, видели смо и јуче на Светском првенству у ватерполу, Хрватска изађе као првак света, написао је данас председник Хрватске Зоран Милановић на Фејсбуку. Он је тако… »
Милановић: Кад Хрватска и Србија учествују у неком такмичењу, Хрватска изађе као светски првак
Радио сто плус 18.02.2024
Он је тако реаговао на изјаву председника Србије Александра Вучића да ће му “кад дође сезона футошког купуса, послати главицу купуса да види да је то једна права и врхунска политика”. “Видим да ми председник Србије кани послати… »
“Купусарски рат” се наставља, Милановић одговорио Вучићу: Прозивка и због ватерпола
Недељник 18.02.2024
Хрватски председник Зоран Милановић је у петак рекао да Србија не води хибридни рат, већ купусару од политике јер не може да се одлучи да ли ће бити проевропска или проруска. „Купусарска политика – одлична политика. Ми волимо… »
Вести дана »
(БЛОГ) Протест студената Правног, шетали и до "успаваних институција" - Вучићу поручили да распише изборе
Н1 Инфо пре 1 минутјош 25 повезаних
Зеленски из Рима одговорио на позив Доналда Трампа да одржи председничке изборе у Украјини
Телеграф пре 2 сатајош 39 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 5 сатијош 27 повезаних
Вучићева иницијатива изазвала огромно интересовање: За два дана више од 45.000 пријава за легализацију
Б92 пре 47 минутајош 55 повезаних
Ово је Милана Недељковића довело на чело БМВ-а: Ево шта о њему кажу колеге и председник Надзорног одбора
Мондо пре 2 сатајош 34 повезане