Povezane vesti
U zatvoru sam sebi zašio usta u znak protesta, štrajkovao glađu i bacio bombu na obezbeđenje televizije: Zemunac izrešetan…
Nova 18.02.2024
Milan Šuša (39) ubijen je ispred kuće u kojoj je živeo u Zemunu, a policija i dalje traga za napadačem. Inače, Šuša je likvidiran samo dva meseca nakon što je izašao iz zatvora posle 11 godina u zatvoru, a javnost se seća slučaja kada je u… »
Poslednja slika milana šuše pre nego što je ubijen: Pratili ga i planirali likvidaciju otkako je izašao iz zatvora ovo je…
Kurir 18.02.2024
Milan Šuša (39) iz Zemuna ubijen je juče ujutru u sačekuši ispred svoje kuće u Zemunu u Kumanovskoj ulici. Šušu je maskirani napadač pogodio sa dva hica u glavu i pobegao, a navodno je likvidacija snimljena nadzornim kamerama. Kako je naš izvor… »
Vesti dana »

Uživo Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 26 minutajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na tročasovnu blokadu Brankovog mosta: Sve počinje već u 13 sati
Nova pre 25 minutajoš 14 povezanih

Odloženo suđenje za napad na studente FDU-a, skup podrške ispred Palate pravde
Insajder pre 25 minutajoš 15 povezanih

Moguće poplave i bujice! Opasnost od izlivanja najveća na ovim tokovima u našem regionu
Telegraf pre 49 minutajoš 16 povezanih