Povezane vesti
Gvardiola: Postigao sam 11 golova u karijeri, ne mogu da kritikujem Halanda
Politika 18.02.2024
MANČESTER – Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Pep Gvardiola izjavio je da ne želi da kritikuje napadača Erlinga Halanda, koji je propustio nekoliko izglednih prilika na meču sa Čelsijem, prenose britanski mediji. Mančester siti je juče na svom… »
Gvardiola: Postigao sam 11 golova u karijeri, ne mogu da kritikujem Halanda
Sportski žurnal 18.02.2024
Mančester siti će u utorak odigrati odloženi meč 18. kola Premijer lige sa ekipom Brentforda. Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Pep Gvardiola izjavio je da ne želi da kritikuje napadača Erlinga Halanda, koji je propustio nekoliko izglednih prilika… »
Gvardiola surovo iskren: Ko sam ja da kritikujem Halanda!?
Hot sport 18.02.2024
‘Ne mogu da se ljutim na njega. I ja sam bio fudbaler.’ Fudbaleri Mančester sitija su svojim navijačima odigrali sa Čelsijem nerešeno, 1:1 i ugrozili odbranu titule u domaćem šampionatu. U posebnom fokusu bio je Erlign Haland koji se dosta ispromašivao… »
Gvardiola: ''Postigao sam 11 golova u karijeri, kako ja da kritikujem Halanda onda?''
Večernje novosti 18.02.2024
Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Pep Gvardiola izjavio je da ne želi da kritikuje napadača Erlinga Halanda, koji je propustio nekoliko izglednih prilika na meču sa Čelsijem, prenose britanski mediji. Foto: EPA-EFE/Peter Powell Mančester siti je… »
Pep: Davao sam gol po sezoni, ne mogu da krivim Erlinga
Sport klub 18.02.2024
Menadžer Mančester Sitija Pep Gvaridola stao je u odbranu napadača svog tima Erlinga Holanda, koji je bio nekarakteristično nesiguran ispred gola rivala u utakmici protiv Čelsija. Građani su na Etihadu ugostili Plavce i odigrali samo nerešeno 1:1 (0:1) u… »
Vesti dana »

BLOG Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta: Mirana Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 3 satajoš 61 povezana

"Znamo gde je, on je laka meta": Tramp otkrio da li će SAD krenuti na ajatolaha Alija Hamneija (foto)
Kurir pre 36 minutajoš 36 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 6 satijoš 23 povezane

Vučić sa Juseinom Boltom: Želimo da Expo bude najveća manifestacija, menjamo lice Srbije (foto)
Blic pre 41 minutajoš 69 povezanih