Povezane vesti

Gvardiola: Postigao sam 11 golova u karijeri, ne mogu da kritikujem Halanda

Politika 18.02.2024
MANČESTER – Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Pep Gvardiola izjavio je da ne želi da kritikuje napadača Erlinga Halanda, koji je propustio nekoliko izglednih prilika na meču sa Čelsijem, prenose britanski mediji. Mančester siti je juče… »

Sportski žurnal 18.02.2024
Mančester siti će u utorak odigrati odloženi meč 18. kola Premijer lige sa ekipom Brentforda. Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Pep Gvardiola izjavio je da ne želi da kritikuje napadača Erlinga Halanda, koji je propustio nekoliko izglednih… »
Gvardiola surovo iskren: Ko sam ja da kritikujem Halanda!?

Gvardiola surovo iskren: Ko sam ja da kritikujem Halanda!?

Hot sport 18.02.2024
‘Ne mogu da se ljutim na njega. I ja sam bio fudbaler.’ Fudbaleri Mančester sitija su svojim navijačima odigrali sa Čelsijem nerešeno, 1:1 i ugrozili odbranu titule u domaćem šampionatu. U posebnom fokusu bio je Erlign Haland koji se dosta… »
Gvardiola: ''Postigao sam 11 golova u karijeri, kako ja da kritikujem Halanda onda?''

Gvardiola: ''Postigao sam 11 golova u karijeri, kako ja da kritikujem Halanda onda?''

Večernje novosti 18.02.2024
Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Pep Gvardiola izjavio je da ne želi da kritikuje napadača Erlinga Halanda, koji je propustio nekoliko izglednih prilika na meču sa Čelsijem, prenose britanski mediji. Foto: EPA-EFE/Peter Powell Mančester… »
Pep: Davao sam gol po sezoni, ne mogu da krivim Erlinga

Pep: Davao sam gol po sezoni, ne mogu da krivim Erlinga

Sport klub 18.02.2024
Menadžer Mančester Sitija Pep Gvaridola stao je u odbranu napadača svog tima Erlinga Holanda, koji je bio nekarakteristično nesiguran ispred gola rivala u utakmici protiv Čelsija. Građani su na Etihadu ugostili Plavce i odigrali samo nerešeno 1:1… »

Vesti dana »