Повезане вести
Гвардиола: Постигао сам 11 голова у каријери, не могу да критикујем Халанда
Политика 18.02.2024
МАНЧЕСТЕР – Менаџер фудбалског клуба Манчестер сити Пеп Гвардиола изјавио је да не жели да критикује нападача Ерлинга Халанда, који је пропустио неколико изгледних прилика на мечу са Челсијем, преносе британски медији. Манчестер… »
Гвардиола сурово искрен: Ко сам ја да критикујем Халанда!?
Хот спорт 18.02.2024
‘Не могу да се љутим на њега. И ја сам био фудбалер.’ Фудбалери Манчестер ситија су својим навијачима одиграли са Челсијем нерешено, 1:1 и угрозили одбрану титуле у домаћем шампионату. У посебном фокусу био је Ерлигн Халанд… »
Пеп: Давао сам гол по сезони, не могу да кривим Ерлинга
Спорт клуб 18.02.2024
Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гваридола стао је у одбрану нападача свог тима Ерлинга Холанда, који је био некарактеристично несигуран испред гола ривала у утакмици против Челсија. Грађани су на Етихаду угостили Плавце и одиграли… »
Вести дана »
Погледајте мапу епицентра јаког земљотреса! Тресло се од Србије до Мађарске и Хрватске: паника у градовима
Телеграф пре 1 сатјош 22 повезане
Детаљан тарифник провизија за СЕПА плаћања у еврима по банкама: Где је најповољније
Н1 Инфо пре 1 сатјош 17 повезаних
РХМЗ објавио најновију прогнозу: Над Србијом топлотно језгро, а крајем недеље пљускови
Мондо пре 1 сатјош 14 повезаних
Трамп: Иран ће бити збрисан ако погоди америчке бродове; Техеран: Пројекат Слобода је пројекат ћорсокак
РТС пре 2 минутајош 14 повезаних
У експлозији у фабрици ватромета у Кини погинула 21, а повређена 61 особа
Н1 Инфо пре 52 минутајош 9 повезаних