Povezane vesti
(Foto) da se istopite od slatkoće: Sloba Radanović objavio selfi sa sinom Damjanom: "Moj najbolji drug"
Blic 18.02.2024
Pevač Sloba Radanović koristi svaki slobodan trenutak da ga provede sa sinom Damjanom, a sada je objavio sa naslednikom selfi i raznežio mnoge. Naime, Sloba je oduševio pratioce fotografijom iz kreveta na kojoj grli malenog Damjana. - Moj najbolji… »
"Moj najbolji drug, Moj život" Sloba objavio fotografiju sa sinom, sve pršti od ljubavi (foto)
Kurir 18.02.2024
Sloba Radanović kad god ima slobodnog vremena, on ga provodi sa naslednikom Damjanom, suprugom Jelenom i decom. Neretko objavljuje na Instagram profilu zajedničke trenutke sa porodicom, a sada je objavu posvetio svom sinu od koga se ne odvaja kad je kod… »
Vesti dana »
Na Aranđelovdan stiže jako zahlađenje i sneg! Meteorolog najavio vremensku klackalicu: Od ovog datuma kreće olujni vetar
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 22 minutajoš 11 povezanih
Tepić (SSP): Pridružujemo se akciji 'Neka sve stane na 14 minuta', stajaćemo na pešačkim prelazima
Beta pre 16 minutajoš 6 povezanih
Uhapšen ministar zdravlja Hrvatske! Osim Beroša "pao" i jedan poznati lekar, otkriven i razlog
Mondo pre 16 minutajoš 9 povezanih
Šta je trebalo da uradim? Filip Petrušev u neverici posle skandalozne odluke sudija
Večernje novosti pre 17 minutajoš 8 povezanih