Повезане вести
Представник Несторовићевог покрета: Гласања неће бити, сутра нећемо подржати ниједну коалицију за већину у Београду
Нова 18.02.2024
Представник листе "Ми-глас из народа" Драган Станојевић поновио је да овај покрет сутра на конститутивној седници Скупштине града Београда неће подржати ниједну коалицију за формирање власти. Станојевић је за Тањуг рекао да ће… »
Станојевић: „Ми-глас из народа” сутра неће подржати ниједну коалицију
Политика 18.02.2024
Представник листе „Ми-глас из народа” Драган Станојевић поновио је да овај покрет сутра на конститутивној седници Скупштине града Београда неће подржати ниједну коалицију за формирање власти. Станојевић је за Тањуг рекао да ће… »
Шапић уочи конститутивне седнице: Имамо већину, али даћемо листи "Ми - Глас из народа" простор да још једном размисле
РТВ 18.02.2024
БЕОГРАД - Председник Привременог органа Београда Александар Шапић изјавио је вечерас да ће Српска напредна странка сачекати да види да ли листа "Ми - глас из народа" може да заузме заједнички став по питању уласка у београдску… »
Шапић: Даћемо листи „Ми – Глас из народа“ још једну шансу
Н1 Инфо 18.02.2024
Председник Привременог органа града Београда Александар Шапић, изјавио је поводом сутрашње конститутивне седнице градског парламента, да листа "Београд не сме да стане" има већину од 56 одборника, чак и више, и, како је казао… »
Шапић: Даћемо листи „Ми – Глас из народа“ још једну шансу
Нови магазин 18.02.2024
Председник Привременог органа града Београда Александар Шапић, изјавио је поводом сутрашње конститутивне седнице градског парламента, да листа "Београд не сме да стане" има већину од 56 одборника, чак и више, и, како је казао… »
Шапић: Имамо већину, даћемо листи "Ми - Глас из народа" простор да још једном размисле
РТС 18.02.2024
Председник Привременог органа града Београда Александар Шапић, поводом сутрашње конститутивне седнице градског парламента, каже за РТС да листа "Београд не сме да стане" има већину од 56 одборника, чак и више, "да не говоримо о… »
"Ми - глас из народа" потврдили: Упркос нади једних и страху других - ништа!
Правда 18.02.2024
Представник листе "Ми - глас из народа" Драган Станојевић поновио је да овај покрет сутра на конститувној седници Скупштине града Београда неће подржати ниједну коалицију за формирање власти. Станојевић је за Тањуг рекао да ће… »
"Ми - глас из народа" потврдили: Упркос нади једних и страху других - ништа!
Правда 18.02.2024
Представник листе "Ми - глас из народа" Драган Станојевић поновио је да овај покрет сутра на конститувној седници Скупштине града Београда неће подржати ниједну коалицију за формирање власти. Станојевић је за Тањуг рекао да ће… »
Представник листе "Ми-глас из народа": Нећемо подржати ниједну коалицију за већину у Београду
Еуроневс 18.02.2024
Представник листе "Ми-глас из народа" Драган Станојевић поновио је да овај покрет сутра на конститувној седници Скупштине града Београда неће подржати ниједну коалицију за формирање власти. Станојевић је за Тањуг рекао да ће… »
Представник листе Ми - глас из народа: Сутра нец́емо подржати ниједну коалицију за вец́ину у Београду
Спутник 18.02.2024
Представник листе "Ми-глас из народа" Драган Станојевиц́ поновио је да овај покрет сутра на конститувној седници Скупштине града Београда нец́е подржати ниједну коалицију за формирање власти. Станојевиц́ је за Тањуг рекао да… »
Станојевић: Сутра нећемо подржати ниједну коалицију за већину у БГ
Телеграф 18.02.2024
"Гласања неће бити. Нећемо подржати никакву коалицију и никакве већине неће бити што се тиче нашег покрета и то је јасно", рекао је Станојевић. Представник листе "Ми-глас из народа" Драган Станојевић поновио је да овај покрет… »
Вести дана »
Без воде у Београду: Овај део града данас ће бити без воде читав дан, од 8 ујутру па до 22 часа
Курир пре 4 минутајош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 3 сатајош 1 повезана