Povezane vesti
Estonska premijerka: Rusija me neće zastrašiti izdavanjem naloga za hapšenje
Politika 18.02.2024
MINHEN – Estonska premijerka Kaja Kalas izjavila je danas da je Rusija neće zastrašiti izdavanjem naloga za njeno hapšenje, ocenjujući da je to samo pokušaj zastrašivanja usred spekulacija da bi mogla da dobije najviši položaj u Evropskoj uniji… »
Premijerka Estonije: Rusija me neće zaplašiti nalogom za hapšenje
Nova 18.02.2024
Premijerka Estonije Kaja Kalas izjavila je danas da je Rusija neće zastrašiti izdavanjem naloga za njeno hapšenje i da je potez Moskve pokušaj zastrašivanja zbog spekulacija da bi mogla da dobije visok položaj u EU. Kalas je na marginama Minhenske… »
N1 Info 18.02.2024
Premijerka Estonije Kaja Kalas izjavila je da je Rusija neće zastrašiti izdavanjem naloga za njeno hapšenje i da je potez Moskve pokušaj zastrašivanja zbog spekulacija da bi mogla da dobije visok položaj u EU. Kalas je na marginama Minhenske… »
Novi magazin 18.02.2024
Premijerka Estonije Kaja Kalas izjavila je danas da je Rusija neće zastrašiti izdavanjem naloga za njeno hapšenje i da je potez Moskve pokušaj zastrašivanja zbog spekulacija da bi mogla da dobije visok položaj u EU. Kalas je na marginama Minhenske… »
Premijerka Estonije: Rusija me neće zastrašiti nalogom za hapšenje
RTV 18.02.2024
MINHEN - Estonska premijerka Kaja Kalas izjavila je danas da je Rusija neće zastrašiti izdavanjem naloga za njeno hapšenje, ocenjujući da je to samo pokušaj zastrašivanja usred spekulacija da bi mogla da dobije najviši položaj u EU. Kalas je rekla… »
"Ovo je dokaz da radim pravu stvar": Estonska premijerka: Rusija me neće zastrašiti izdavanjem naloga za hapšenje
Blic 18.02.2024
Estonska premijerka Kaja Kalas izjavila je danas da je Rusija neće zastrašiti izdavanjem naloga za njeno hapšenje, ocenjujući da je to samo pokušaj zastrašivanja usred spekulacija da bi mogla da dobije najviši položaj u EU. Kalas je rekla za… »
Rusija me neće zastrašiti, kaže premijerka Estonije
Slobodna Evropa 18.02.2024
Estonska premijerka Kaja Kallas odbacila je u nedjelju nalog za njezino hapšenje koji je izdala Rusija, rekavši da je to samo pokušaj zastrašivanja usred špekulacija da bi mogla dobiti visoko mjesto u Europskoj uniji, javio je Reuters. Estonija kojom… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane