Povezane vesti
Penzionerka Danica raskinula vezu sa strancem zbog monotonije u spavaćoj sobi: "Tri godine isti scenario, unapred znam svaki…
Blic 18.02.2024
Penzionerka Danica otkrila je da 25 godina nije bila u vezi. Odvažila se da preko aplikacije za parove traži ljubav te je upoznala svog novog partnera. Ali Danica ga je nedavno ostavila zbog monotonije u spavaćoj sobi. Danica je ljubavnu vezu započela… »
Penzionerka Danica "šutnula" bogataša zbog monotonije u krevetu: Znam unapred svaki scenario, a ovo je bilo presudno ga ostavim…
Kurir 18.02.2024
Penzionerka Danica za portal Moje vrijeme otkrila je da 25 godina nije bila u vezi. Odvažila se da preko aplikacije za dejtove traži ljubav te je upoznala svog novog partnera. No, Danica ga je nedavno ostavila zbog monotonije u spavaćoj sobi. Danica je… »
Vesti dana »

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 5 satijoš 1 povezana