Povezane vesti
"Muž je mogao da mi dobije srčku" Majka Teodore Delić van sebe zbog Tamare Đurić i Bore: Bilo mi je mnogo teško...
Kurir 18.02.2024
Ljubavna Elitovizija koja je u sklopu rijaliti programa "Elita" bila održana pre nekoliko večeri napravila je pravu pometnju svim stanovnicima Bele kuće, a za nemir među cimerima najviše su bili zaduženi članovi žirija, Tamara Đurić i Bora… »
"Muž je mogao da mi dobije srčku": Majka Teodore Delić van sebe, hitno se oglasila: "Bilo mi je mnogo teško, žalosno mi je…
Blic 18.02.2024
Ljubavna Elitovizija koja je u sklopu rijaliti programa "Elita" bila održana pre nekoliko večeri napravila je pravu pometnju svim stanovnicima Bele kuće, a za nemir među cimerima najviše su bili zaduženi članovi žirija, Tamara Đurić i Bora… »
Vesti dana »

Dvanaestočasovni studentski i građanski protest u Šapcu – najavljene blokade beogradskih mostova Brankovog i Gazele
RTV pre 38 minutajoš 44 povezane

Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Novi magazin pre 9 satijoš 11 povezanih

Napadnuti demonstranti u Bačkom Petrovcu na izborima za predsednika Matice slovačke
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 16 povezanih

Dezire ispunio želju: Pari Sen-Žermen je fudbalski vladar Evrope
BBC News pre 9 minutajoš 102 povezane