Povezane vesti
"Teško sam podnela razvod!" Ispovest Goce Tržan o teškom braku sa Ivanom Marinkovićem: Prema njemu gajim pozitivne emocije
Kurir 18.02.2024
Goca Tržan, u poslednje vreme je medijski istupala sa detaljima o bivšem mužu Ivanu Marinkoviću, koji se trenutno nalazi u rijalitiju "Elita". Poznato je da bivši supružnici nisu duže vreme u dobrim odnosima, a pevačica je sada otkrila kako je podnela… »
"Morala sam da naučim da oprostim sebi": Goca Tržan o teškom braku sa Ivanom Marinkovićem: "Ja prema njemu gajim više…
Blic 18.02.2024
Pevačica Goca Tržan je već dugi niz godina na estradi i mnogo toga o njenom privatnom životu se zna, čak možda i neke stvari koje i sama nije želela da isplivaju u javnost, ipak kaže da je danas zahvalna na svemu tome, da ništa ne bi menjala i da se ne… »
Vesti dana »
Najmanje 31 osoba poginula u poplavama i klizištima u Nepalu, 384 osobe prijavljene kao nestale
Insajder pre 39 minutajoš 28 povezanih
NBS: Dugogodišnja veća isplativost štednje u dinarima
Serbian News Media pre 54 minutajoš 40 povezanih
Posle pauze poslanici nastavili raspravu po amandmanima na predlog rebalansa budžeta
Euronews pre 39 minutajoš 47 povezanih
Tramp želi da se sukob u Ukrajini završi - poseta šefa CIA Moskvi je rutinska stvar
Sputnik pre 38 minutajoš 35 povezanih
Doli Parton napisala jednu od najpoznatijih pesama ikada: Otpevala ju je Vitni Hjuston, hteo je Elvis Prisli, ali ga je odbila!
Kurir pre 14 minutajoš 30 povezanih