Повезане вести
Тужитељка Јасмина Пауновић прозвала шефа ВЈТ због 11 пријава против Бојане Савовић, огласио се и ЦЕПРИС
Нова 18.02.2024
Тужитељка београдског Вишег јавног тужилаштва у Београду Јасмина Пауновић огласила се саопштењем које је упутила главном тужиоцу Ненаду Стефановићу, након што је поднео 11 пријава Високом савету судства против њене колегинице… »
"Стефановић подноси пријаве против тужитељке због Прогласа, а и он је раније критиковао власт"
Радио 021 18.02.2024
Бивша председница Врховног суда Србије и чланица ЦЕПРИС-а Вида Петровић Шкеро изјавила је да тужитељка Бојана Савовић, према њеном мишјењу, није искорачила ван својих права. Она за Данас подсећа да се и главни тужилац Вишег… »
Вида Петровић Шкеро: Стефановић подноси дисциплинске пријаве заборављајући да је и сам некада јавно критиковао потезе власти…
Нова 18.02.2024
Више тужилаштво у Београду (ВЈТ) које је на изборни дан тврдње о масовном кршењу закона априори одбацило као неосновано узнемиравање народа, само се нашло узнемирено због поступање једне тужитељке у данима који су претходили… »
Петровић Шкеро: Стефановић подноси пријаве, а заборавља да је и сам критиковао одређене потезе власти
Н1 Инфо 18.02.2024
Бивша председница Врховног суда Србије и чланица ЦЕПРИС-а Вида Петровић Шкеро изјавила је да тужитељка Бојана Савовић, према њеном мишјењу, није искорачила ван својих права, подсећајући да се и главни тужилац Вишег јавног… »
Петровић Шкеро: Стефановић подноси дисциплинске пријаве заборављајући да је и сам некада јавно критиковао потезе власти
Данас 18.02.2024
Више тужилаштво у Београду (ВЈТ) које је на изборни дан тврдње о масовном кршењу закона априори одбацило као неосновано узнемиравање народа, само се нашло узнемирено због поступање једне тужитељке у данима који су претходили… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 50 минутајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане