Повезане вести
„Тад ништа није слутило да нећу завршити ову сезону“: Сања Кужет се опростила од „Звезда Гранда“ ФОТО
Нова 18.02.2024
Водитељка "Звезда Гранда" Сања Кужет одлази на заслужену паузу. Наиме, она је у другом стању и чека своје треће дете, те одлази на трудничко одсуство. Сања је на Инстаграму објавила фотографије са снимања емисије и саопштила… »
(Фото) "идем у нове приватне победе": Трудна Сања Кужет се опростила од Звезда Гранда: "Тада нико није ни слутио"
Блиц 18.02.2024
Водитељка Сања Кужет која је тренутно у другом стању путем свог Инстаграм профила опростила се од гледалаца популарне емисије "Звезде Гранда". - Толико од мене, за ову сезону, драги људи... Слике су настале последњег… »
"Идемо у нове победе!" Сања Кужет се опростила од Звезда Гранда: Толико од мене...
Курир 18.02.2024
Водитељка музичког такмичења "Звезде Гранда", Сања Кужет, је у другом стању, због чега је морала да оде на трудничко боловање. Кужетова се опростила од гледаоца дирљивом објавом насталом у тренутку када није ни слутила шта… »
Откривено ко ће водити Звезде Гранда! Сања на трудничком, певачица долази на њено место - огласила се Кужетова
Мондо 18.02.2024
Одлућено ко ће заменити Сању Кужет у Звездама Гранда. Одлућено ко ће заменити Сању Кужет у Звездама Гранда. Ана Севић, која се такмичила у музичком талент шоу програму " Звезде Гранда", поново се враћа на ту сцену, али овог… »
Сазнајемо! Ево ко је нова водитељка "звезда Гранда" Певачица је, има троје деце и због њих се повукла са јавне сцене
Блиц 18.02.2024
Некадашња певачица и водитељка Ана Севић, како "Блиц" сазнаје замениће Сању Кужет. Ана Севић која се такмичила у музичком талент шоу програму "Звезде Гранда", поново се враћа на ту сцену, али овог пута као водитељка. Иначе… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 4 повезане
Трамп: Зеленски није спреман да потпише мировни предлог САД, разочаран сам
РТВ пре 15 минутајош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 6 сатијош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 1 сатјош 1 повезана
Данас почиње пријава за легализацију! Министарка за "Блиц Бизнис" о процедури: Потребна су вам само ова два папира
Блиц пре 45 минутајош 4 повезане