Повезане вести

Легендарни Бирд одушевљен Јокићем: "Волео бих да сам играо против њега"

Легендарни Бирд одушевљен Јокићем: "Волео бих да сам играо против њега"

Спортске.нет 18.02.2024
Један од највећих играча у историји НБА лгие Лери Бирд је у разговору са Ајзеом Томасом и Реџијем Милером открио да обожава игру Николе Јокића. "Волео бих да сам играо против њега. Било је толико сјајних центара кроз историју… »
Кад он проговори, цела Америка слуша: Кажу да Јокић подсећа на њега, Никола нема ништа против! (видео)

Кад он проговори, цела Америка слуша: Кажу да Јокић подсећа на њега, Никола нема ништа против! (видео)

Мондо 18.02.2024
И један од највећих свих времена бира речи када прича о Србину. И један од највећих свих времена бира речи када прича о Србину. И велики Лари Бирд, један од неколико најбољих кошаркаша у историји, признао је да ужива у играма… »
Какве речи легенде! Велики Лери Бирд се поклонио Србину: Сипао хвалоспеве на рачун Николе Јокића! (видео)

Какве речи легенде! Велики Лери Бирд се поклонио Србину: Сипао хвалоспеве на рачун Николе Јокића! (видео)

Курир 18.02.2024
Легендарни амерички кошаркаш Лери Бирд изнео је бројне похвале на рачун српског центра Николе Јокића. У занимљивом разговору са Реџијем Милером и Ајзеом Томасом Бирд је открио да због Србина обожава да прати утакмице Денвера и… »

Вести дана »