Повезане вести

Фута открио зашто се није појавио на премијери филма „Недеља“, па проговорио о сарадњи са Цецом: „Она и ја имамо неки…

Фута открио зашто се није појавио на премијери филма „Недеља“, па проговорио о сарадњи са Цецом: „Она и ја имамо неки…

Нова 18.02.2024
Александар Фута Радуловић, наш познати композитор, ових дана се поново налази у жижи јавности због великог хита који је снимљен за филм "Недеља", посвећен покојном певачу Џеју Рамадановском. Данас се огласио и говорио о… »
Фута открио зашто се није појавио на премијери филма о Џеју: Ево шта каже о сарадњи са Цецом: "Она и ја имамо договор"

Фута открио зашто се није појавио на премијери филма о Џеју: Ево шта каже о сарадњи са Цецом: "Она и ја имамо договор"

Блиц 18.02.2024
Александар Фута Радуловић, наш славни композитор, ових дана се поново налази у жижи јавности због великог хита који је снимљен за филм "Недеља", посвећен покојном певачу Џеју Рамадановском. Данас се огласио и говорио о… »
"Дошли су други људи на ред" Фута искрено о прекиду и обнови сарадње с Цецом, ево зашто није дошао на премијеру филма…

"Дошли су други људи на ред" Фута искрено о прекиду и обнови сарадње с Цецом, ево зашто није дошао на премијеру филма…

Курир 18.02.2024
Око настанка великог хита покојног Џеја Рамадановског ''Недеља'' у последње време подигла се велика прашина, с обзиром на то да се у медијима спекулише о томе да иза ове нумере не стоје Марина Туцаковић и Александар Фута… »

Вести дана »