Povezane vesti
"Skinula mi je vrata od sobe, kadila me usred noći" Devojka tražila stan u Beogradu, preselo joj: Otela mi depozit i pretila…
Kurir 18.02.2024
Pronaći dobar stan je danas jedna od nemogućih misija, sa kojima se mnogo ljudi svakodnevno susreće. Tom prilikom oni koji su u potrazi mogu se naći u situaciji kada se samo zapitaju "kako da se iz ovoga izvučem", a detalji često osvanu na… »
Baka iz pakla! "Skinula mi je vrata od sobe, kadila me usred noći, pa 'otela' depozit i pretila nožem"
Telegraf 18.02.2024
Nakon što je devojka ugledala oglas, i shvatila da baka traži ponovo osobu sa kojom će živeti, morala je da skrene pažnju drugima. Pronaći dobar stan je danas jedna od nemogućih misija, sa kojima se mnogo ljudi svakodnevno susreće. Tom prilikom… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana