Povezane vesti
Pavlović u „Utisku“: Neverovatno mi je da me nisu uhapsili kada sam išao po dopis u MUP 12. februara
N1 Info 18.02.2024
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović ocenio je kao neverovatno to što ga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu uhapsili kada je pokupio jedan dopis u sedištu MUP 12. februara i gde je, kako je naveo, tada bio i legitimisan… »
Pavlović u „Utisku“: Ovo je dopis koji sam preuzeo u MUP-u 12. februara, neverovatno mi je da me tada nisu uhapsili u…
Nova 18.02.2024
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović ocenio je večeras kao neverovatno to što ga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu uhapsili kada je pokupio jedan dopis u sedištu MUP-a 12. februara i gde je, kako je naveo, tada bio i… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 3 satajoš 1 povezana