Povezane vesti
Pavlović u „Utisku“: Neverovatno mi je da me nisu uhapsili kada sam išao po dopis u MUP 12. februara
N1 Info 18.02.2024
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović ocenio je kao neverovatno to što ga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu uhapsili kada je pokupio jedan dopis u sedištu MUP 12. februara i gde je, kako je naveo, tada bio i legitimisan u… »
Pavlović u „Utisku“: Ovo je dopis koji sam preuzeo u MUP-u 12. februara, neverovatno mi je da me tada nisu uhapsili u sedištu…
Nova 18.02.2024
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović ocenio je večeras kao neverovatno to što ga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu uhapsili kada je pokupio jedan dopis u sedištu MUP-a 12. februara i gde je, kako je naveo, tada bio i… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 29. juna do 5. jula)
Pressek pre 18 minutajoš 22 povezane
Lionel Mesi je prepisao slobodnjak od velikog Siniše Mihajlovića: Sigurno se sećate Sinišine magije protiv Irana, e sada ju je Leo ponovio!
Dnevnik pre 13 minutajoš 42 povezane
Nije moglo da se diše, niti oči da se drže otvorene - odmah smo se slonili u podrum: Teška noć za Pantoviće iz Guče, Žarkova ćerkica zadržana u bolnici (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 23 minutajoš 21 povezana
Potpisan ugovor za završetak Hrama Svetog Save. Država obezbedila još 6,5 miliona evra
Dnevnik pre 23 minutajoš 15 povezanih