Повезане вести
ВИДЕО Дончић „наместио“ Стефа Карија због Јокића, Србин закуцао преко НБА легенде
Нова 19.02.2024
Закуцати преко неког највећа је сатисфакција за НБА кошаркаше. Како Никола Јокић не ради то често, заједно са Луком Дончићем "скувао" је план и извео је то на загревању пред 73. НБА Ол-стар меч. Дончић је пришао најбољем шутеру… »
Лука је невиђена стипса! Никола Јокић открио лошу страну Дончића и да ли долази у Денвер
Вечерње новости 19.02.2024
НИКОЛА Јокић и Лука Дончић сјајно су се забавили на Ол-стар викенду у Индијанаполису. Фото АП Правили су шоу где год се појаве. Кошарка их није претерано занимала, било је јасно да су на Ол-стар дошли да се опусте и уживају у… »
Погађао, асистирао, дизао публику на ноге! А све "у рикверцу": Погледајте најбоље потезе Николе Јокића са Ол-стар меча…
Курир 19.02.2024
Никола Јокић је Ол-стар утакмицу завршио са 13 поена, девет асистенција и четири скока. Лудо се забавио, а и поред тога што је његов Запад поражен од Истока имао је неке потезе за памћење. Није желео Јокић да закуца чак ни када… »
ВИДЕО Јокић и Дончић заједно? Огласио се Никола: „Ако се Лука наљути…“
Нова 19.02.2024
Дуго српски навијачи желе да Лука Дончић и Никола Јокић заиграју заједно у НБА лиги, а о тој опцији причао је и центар Денвер Нагетса након Ол-стар меча. Словенац и Србин поражени су заједно са тимом Запада од Истока са 211:186… »
Ја сам бре частио, Лука неће ништа да плати! Јокић "прозвао" Дончића пред свима: Очајан је, гори од мене!
Мондо 19.02.2024
Никола Јокић је прославио 29. рођендан, али га Лука Дончић није частио због тога. Никола Јокић је прославио 29. рођендан, али га Лука Дончић није частио због тога. Никола Јокић није био претерано заинтересован за Ол-стар утакмицу… »
Јокић уништио дончића Изјава Србина постала прави хит на друштвеним мрежама! Испрозивао Луку као никад: Он је ужасан, гори од…
Курир 19.02.2024
Никола Јокић и Лука Дончић приредили су незабораван шоу љубитељима НБА на овогодишњем Ол-стар викенду у Индијанаполису. Србин и Словенац били су права атракција! Сјајно су се забављали, правили смицалице, константно… »
Ја теби, ти мени... Шоу Јокића и дончића на Ол-стар утакмици: Чудесна акција која ће се дуго препричавати! (видео)
Курир 19.02.2024
Никола и Лука, као некада Кића и Праја... Никола Јокић и Лука Дончић извели су најлепшу акцију на овогодишњој Ол-стар утакмици. Никола и Лука нису били претерано заинтересовани за кошарку, било је кристално јасно да су у… »
Вести дана »
Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 11 минутајош 37 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 37 минутајош 54 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане