Povezane vesti
VIDEO Dončić „namestio“ Stefa Karija zbog Jokića, Srbin zakucao preko NBA legende
Nova 19.02.2024
Zakucati preko nekog najveća je satisfakcija za NBA košarkaše. Kako Nikola Jokić ne radi to često, zajedno sa Lukom Dončićem "skuvao" je plan i izveo je to na zagrevanju pred 73. NBA Ol-star meč. Dončić je prišao najboljem šuteru u istoriji… »
Luka je neviđena stipsa! Nikola Jokić otkrio lošu stranu Dončića i da li dolazi u Denver
Večernje novosti 19.02.2024
NIKOLA Jokić i Luka Dončić sjajno su se zabavili na Ol-star vikendu u Indijanapolisu. Foto AP Pravili su šou gde god se pojave. Košarka ih nije preterano zanimala, bilo je jasno da su na Ol-star došli da se opuste i uživaju u druženju. Na… »
Luda scena - Jokić i Dončić "namestili" Karija samo tako: Slavni Amerikanac nije znao šta ga je snašlo! (video)
Kurir 19.02.2024
Nikola Jokić i Luka Dončić sjajno su se zabavili na Ol-star vikendu u Indijanapolisu. Pravili su šou gde god se pojave. Košarka ih nije preterano zanimala, bilo je jasno da su na Ol-star došli da se opuste i uživaju u druženju. Na zagrevanju pred… »
Pogađao, asistirao, dizao publiku na noge! A sve "u rikvercu": Pogledajte najbolje poteze Nikole Jokića sa Ol-star meča…
Kurir 19.02.2024
Nikola Jokić je Ol-star utakmicu završio sa 13 poena, devet asistencija i četiri skoka. Ludo se zabavio, a i pored toga što je njegov Zapad poražen od Istoka imao je neke poteze za pamćenje. Nije želeo Jokić da zakuca čak ni kada je imao priliku… »
VIDEO Jokić i Dončić zajedno? Oglasio se Nikola: „Ako se Luka naljuti…“
Nova 19.02.2024
Dugo srpski navijači žele da Luka Dončić i Nikola Jokić zaigraju zajedno u NBA ligi, a o toj opciji pričao je i centar Denver Nagetsa nakon Ol-star meča. Slovenac i Srbin poraženi su zajedno sa timom Zapada od Istoka sa 211:186, dok su sve vreme… »
Jokić uništio dončića Izjava Srbina postala pravi hit na društvenim mrežama! Isprozivao Luku kao nikad: On je užasan…
Kurir 19.02.2024
Nikola Jokić i Luka Dončić priredili su nezaboravan šou ljubiteljima NBA na ovogodišnjem Ol-star vikendu u Indijanapolisu. Srbin i Slovenac bili su prava atrakcija! Sjajno su se zabavljali, pravili smicalice, konstantno prepucavali i svojim ludim… »
Ja sam bre častio, Luka neće ništa da plati! Jokić "prozvao" Dončića pred svima: Očajan je, gori od mene!
Mondo 19.02.2024
Nikola Jokić je proslavio 29. rođendan, ali ga Luka Dončić nije častio zbog toga. Nikola Jokić je proslavio 29. rođendan, ali ga Luka Dončić nije častio zbog toga. Nikola Jokić nije bio preterano zainteresovan za Ol-star utakmicu u kojoj je… »
Ja tebi, ti meni... Šou Jokića i dončića na Ol-star utakmici: Čudesna akcija koja će se dugo prepričavati! (video)
Kurir 19.02.2024
Nikola i Luka, kao nekada Kića i Praja... Nikola Jokić i Luka Dončić izveli su najlepšu akciju na ovogodišnjoj Ol-star utakmici. Nikola i Luka nisu bili preterano zainteresovani za košarku, bilo je kristalno jasno da su u Indijanapolis došli da se… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana