Povezane vesti
"Ušao je u moju spavaću sobu oko 1 sat..." Damir rukama raširio rešetke u zatvoru i pobegao a sad ga stigla nova kazna
Kurir 19.02.2024
Damir Šišaković (42) zvani Šijo, kojeg su zbog načina bekstva iz zatvora u Sisku prozvali još i sisački Hulk, pošto je raširio rešetke na prozoru ćelije, nikako se ne uspeva da se zadrži duže vreme na slobodi. Dok trenutno izdržava kaznu u Lipovici, na… »
Damir rukama raširio rešetke u zatvoru i pobegao, sad ga stigla nova presuda: Hulk osuđen za uznemiravanje
Telegraf 19.02.2024
Zbog bludničenja nad državljankom Indije, koja je u vreme napada, 29. juna 2022. bila podstanarka u kući njegove devojke na području Zagreba, kao i zbog narušavanja nepovredivosti doma jer joj je pritom upao u stan koji je koristila, Šišaković je osuđen… »
Vesti dana »
"Nisam ja zvao policiju, mnogo mi je teško": Prodekan Medicinskog fakulteta koga je MUP noćas izveo iz zgrade za Nova.rs
Nova pre 12 minutajoš 36 povezanih
(BLOG) Milenko Jovanov u Skupštini o izborima na Medicinskom: "Blokaderi i njihovi mentori nemaju većinu ni među studentima, a ne u Srbiji"
N1 Info pre 12 minutajoš 25 povezanih
UŽIVO Libanska vojska: IDF prekršio primirje; SAD objavile kako izgleda blokada Ormuza /video/
Sputnik pre 2 satajoš 46 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 18. april 2026: Sutra sunčano i toplo
Serbian News Media pre 57 minutajoš 28 povezanih