Povezane vesti
Pakistan: zemljotres jačine 5,5 stepeni pogodio severozapad Kašmira
Politika 19.02.2024
ISLAMABAD – Zemljotres jačine 5,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas severozapad provincije Kašmir u Pakistanu, saopšteno je iz nemačkog Centra za geološka istraživanja (GFZ). Potres je bio na dubini od 10 kilometara, saopšteno je iz GFZ… »
Zemljotres jačine 5,5 stepeni pogodio severozapad Kašmira u Pakistanu
Euronews 19.02.2024
Zemljotres jačine 5,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas severozapad provincije Kašmir u Pakistanu, saopšteno je iz nemačkog Centra za geološka istraživanja (GFZ). Potres je bio na dubini od 10 kilometara, saopšteno je iz GFZ. Izveštač Rojtersa… »
Snažan zemljotres pogodio Pakistan
Telegraf 19.02.2024
Zemljotres jačine 5,5 stepeni pogodio severozapad Kašmira. Zemljotres jačine 5,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas severozapad provincije Kašmir u Pakistanu, saopšteno je iz nemačkog Centra za geološka istraživanja (GFZ). Potres je bio na… »
Jak zemljotres pogodio Krit
Telegraf 19.02.2024
Potres je registrovan na 192 kilometra jugozapadno od Herakliona. Zemljotres jačine 4 stepena po Rihteru pogodio je jutros grčko ostrvo Krit. Potres je registrovan na 192 kilometra jugozapadno od Herakliona. Zemljotres je bio na dubini od 10 kilometara… »
Vesti dana »
Danas hladno, kišovito, a negde i sa snegom. Zima ne odustaje, temperature ispod proseka.
Dnevnik pre 3 satajoš 24 povezane
Formula 1: Trku obeležila nova pobeda Antonelija i stravičan udes Bermana (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih
Najrizičniji je prvi ponedeljak: Saveti lekara za lakšu adaptaciju na letnje računanje vremena, izaziva sijaset simptom a prilagođavanje traje 4 do 7 dana
Blic pre 4 satijoš 19 povezanih
Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih