Povezane vesti
Pavlović: Neverovatno mi je da me nisu uhapsili kada sam išao po dopis u MUP 12. februara
Beta 19.02.2024
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović ocenio je kao neverovatno to što ga pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) nisu uhapsili kada je pokupio jedan dopis u sedištu MUP 12. februara i gde je, kako je naveo, tada bio i… »
Pavlović u „Utisku nedelje“: Neverovatno mi je da me nisu uhapsili kada sam išao po dopis u MUP 12. februara
Danas 18.02.2024
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović ocenio je kao neverovatno to što ga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu uhapsili kada je pokupio jedan dopis u sedištu MUP 12. februara i gde je, kako je naveo, tada bio i legitimisan… »
Vesti dana »

Uživo jutros nastavljena potraga za Dunjom Marković (2) iz uba Dronovi nadleću, na terenu psi tragači: Evo šta sve znamo do sada (foto, video)
Blic pre 34 minutajoš 24 povezane

Počinje najgora noćna mora! Zelenski će do leta biti nateran na ovo, Evropa nemoćna pred Putinom: "Ovakav pakao nije viđen 80 godina"
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 10 satijoš 2 povezane

Papa Franja danas imao dve repiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

SAD obustavljaju vojnu pomoć Ukrajini; ruska PVO uništila 18 ukrajinskih dronova tokom noći
RTS pre 34 minutajoš 4 povezane