Povezane vesti

Aleksandar Srećković Kubura ispričao kako se zarazio hepatitisom!

Aleksandar Srećković Kubura ispričao kako se zarazio hepatitisom!

Svet plus 19.02.2024
Glumac Aleksandar Srećković Kubura ispričao je kako se zarazio hepatitisom B! Kako kaže, igla nije bila dezinfikovana. Kubura ne govori mnogo o svom privatnom životu, a u jednom intervijuu je ispričao neke detalje o tome kako je svojevremeno bio… »
Tuga je velika, glumac bez snage: Kuburina borba protiv teške bolesti zbog greške lekara

Tuga je velika, glumac bez snage: Kuburina borba protiv teške bolesti zbog greške lekara

Svet & Skandal 19.02.2024
Zdravlje glumca Kubure bilo je ozbiljno narušeno Poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura o svom privatnom životu retko kad govori javno ali je u jednom intervjuu otkrio je da je svojevremeno bio zaražen opasnim virusom, što mu je teško palo… »
"Zaražen sam jer igla nije bila dezinfikovana": Kubura izneo šok detalje u javnost: "Gubio sam snagu, morao sam da ležim…

"Zaražen sam jer igla nije bila dezinfikovana": Kubura izneo šok detalje u javnost: "Gubio sam snagu, morao sam da ležim…

Blic 19.02.2024
Poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura (50) o svom privatnom životu retko kad govori javno. U jednom intervjuu otkrio je da je svojevremeno bio zaražen opasnim virusom, što mu je teško palo. Kako je glumac istakao, on je tokom školovanja dobio… »

Vesti dana »