Повезане вести

"Жени ми се муж" Слоба Радановић прави свадбу, а није спреман - његова жена се огласила на друштвеним мрежама

"Жени ми се муж" Слоба Радановић прави свадбу, а није спреман - његова жена се огласила на друштвеним мрежама

Мондо 19.02.2024
Јелена Радановић тражила помоћ од пратилаца на Инстаграму. Јелена Радановић тражила помоћ од пратилаца на Инстаграму Јелена и Слоба Радановић ускоро ће прославити рођендан сину Дамјану, а исти дан направити и велико свадбено… »
Дан пред свадбу имају проблем: Слоба Радановић позвао пола естраде на гала славље, Јелена затражила помоћ јавно

Дан пред свадбу имају проблем: Слоба Радановић позвао пола естраде на гала славље, Јелена затражила помоћ јавно

Блиц 19.02.2024
Певач Слоба Радановић и његова супруга Јелена, одлучили су да прославе рођендан сину Дамјану и истог дана да направе велико свадбено весеље које нису пре две године када су се венчали пред Богом. Слоба и Јелена ће направити… »
"Жени ми се муж!" Жена Слобе Радановића у великом проблему, спремају гала свадбу, долази пола естраде, а младожења није…

"Жени ми се муж!" Жена Слобе Радановића у великом проблему, спремају гала свадбу, долази пола естраде, а младожења није…

Курир 19.02.2024
Јелена и Слободан Радановић одлучили су да прославе рођендан сину Дамјану и истог дана да направе велико свадбено весеље које нису пре две године када су се венчали пред Богом. Певач и његова супруга, по свему судећи, направиће… »

Вести дана »