Повезане вести
Лукашенко о Додику: Пуно поверење - храбар и доследан политичар!
Правда 19.02.2024
Белоруски председник Александар Лукашенко подржао је данас „доследну и храбру политику” председника Републике Српске Милорада Додика, а посебно то што „чврсто заступа интересе православаца у БиХ и региону”, јавља РТРС. „Само… »
Додик се у Бјелорусији састао са Лукашенком
Ал Јазеера 19.02.2024
Предсједник бх. ентитета РС Милорад Додик борави у Бјелорусији у тренутку када је суочен са све оштријим критикама Запада због сецесионистичке политике. Предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко похвалио је у понедјељак у… »
Додик: Изузетан састанак са Лукашенком; Белорусија увек спремна да помогне и подржи Републику Српску
РТВ 19.02.2024
МИНСК - Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Минску да је имао изузетан састанак са председником Белорусије Александром Лукашенком. "Захвалио сам за подршку Републици Српској. Разговарали смо о привредној… »
Додик са Лукашенком: Изузетно добар састанак, привреда главна тема, настављамо да сарађујемо
Правда 19.02.2024
Белорусија је увек спремна да пружи помоћ и подршку Републици Српској, истакао је Лукашенко. Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је имао изузетан састанак са председником Белорусије Александром Лукашенком у… »
Лукашенко се састао са Додиком: Он чврсто заступа интересе православаца у БиХ
Н1 Инфо 19.02.2024
Председник Репулике Српске Милорад Додик изјавио је да је имао изузетан састанак са председником Белорусије Александром Лукашенком у Минску. „Захвалио сам за подршку Републици Српској. Разговарали смо о привредној сарадњи и… »
Белорусија је увек спремна да подржи Републику Српску: Додик са Лукашенком у Минску /фото/
Спутник 19.02.2024
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је данас на састанку са председником Републике Српске Милорадом Додиком у Минску да је Белорусија спремна да обезбеди помоц́ и подршку Републици Српској, јавља белоруска… »
Додик се састао са Лукашенком: Председник РС се огласио после сусрета - пао је договор
Курир 19.02.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик огласио се након састанка са председником Белорусије Александром Лукашенком, захваливши се на подршци те земље. "Имао сам данас изузетан састанак с председником Белорусије Александром… »
Додик се у Минску састао са Лукашенком
Нови магазин 19.02.2024
Председник Репулике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је имао изузетан састанак са председником Белорусије Александром Лукашенком у Минску. "Захвалио сам за подршку Републици Српској. Разговарали смо о привредној сарадњи… »
Пао договор: Огласио се Додик након састанка са Лукашенком
Вечерње новости 19.02.2024
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик огласио се након састанка са председником Белорусије Александром Лукашенком, захваливши се на подршци те земље. Фото: Принтскрин - Имао сам данас изузетан састанак с председником… »
Додик се састао са Лукашенком у Минску: Белорусија спремна да помогне Републици Српској
Вечерње новости 19.02.2024
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик рекао је да је имао изузетан састанак са председником Белорусије Александром Лукашенком у Минску. Фото: Принтскрин - Захвалио сам за подршку Републици Српској. Разговарали смо о… »
Додик са Лукашенком у Минску
РТС 19.02.2024
Председници Републике Српске и Белорусије Милорад Додик и Александар Лукашенко су се састали у Минску. Лукашенко је спреман да обезбеди помоћ и подршку РС у више сектора. Додик истиче да је добро што председник Белорусије разуме… »
Додик се састао са Лукашенком /фото, видео/
Спутник 19.02.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик састао се данас у Минску са председником Белорусије Александром Лукашенком. Додик је претходно разговарао са министром иностраних послова Белорусија Сергејом Алејником. Додик и Алејник су… »
Вести дана »
Трећа годишњица злочина у Малом Орашју и Дубони: Ране које не зарастају и друштво које још тражи одговоре (ВИДЕО)
Инсајдер пре 2 сатајош 81 повезана
Танкер погођен пројектилима, пожари на бродовима код обале УАЕ
Политика пре 7 минутајош 87 повезаних
(Фото) Аутомобил улетео у масу људи у Лајпцигу: Две особе погинуле, 22 повређене
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 25 повезаних
Јакшић искрен после пораза од Звезде! Ево шта замера својим играчима!
Курир пре 12 минутајош 27 повезаних
Одржан други састанак Радне групе за усклађивање Мрдићевих закона са препорукама Венецијанске комисије
Радио сто плус пре 1 сатјош 29 повезаних