Povezane vesti
„Zaražen sam jer igla nije bila dezinfikovana“: Kubura otkrio detalje o borbi sa opasnom bolešću
Nova 19.02.2024
Glumac Aleksandar Srećković Kubura retko govori o svom privatnom životu, ali je u par navrata otkrio pojedine detalje. U jednom intervjuu Kubvura je svojevremeno otkrio da je bio zaražen opasnim virusom. Naime, kako je glumac istakao, on je tokom… »
"Zaražen sam jer igla nije bila dezinfikovana" Kubura gubio snagu, morao da leži mesec dana - Prvo sam dobio žuticu
Mondo 19.02.2024
Aleksandar Srećković Kubura ispričao da je u sedmom razredu osnovne škole vakcinisan iglom koja prethodno nije bila dezinfikovana na plamenu. Aleksandar Srećković Kubura ispričao da je u sedmom razredu osnovne škole vakcinisan iglom koja prethodno… »
"Zaražen sam jer igla nije bila dezinfikovana" Kubura se borio s opasnom zarazom, ležao mesec dana, a ovo su bili prvi…
Kurir 19.02.2024
Naš poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura, koji inače retko javno govori o privatnom životu, jednom prilikom je otkrio da je svojevremeno bio zaražen opasnim virusom. Kako je ispričao, on je tokom školovanja dobio hepatitis B. - Nekim… »
Vesti dana »
Eurostat: Svaka treća žena u EU doživela je rodno zasnovano nasilje
N1 Info pre 51 minutajoš 32 povezane
(BLOG) Brnabić se jedva vidi od obezbeđenja: Između transparenata „krvave su vam ruke“, uzvikuje „živela Srbija“
N1 Info pre 33 minutajoš 138 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 57 minutajoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
NIN pre 2 satajoš 24 povezane