Povezane vesti

"On je hteo dete, nije mi dao da abortiram!" Šok svedočenje majke devojčice koju je otac držao kao roba u kadi

"On je hteo dete, nije mi dao da abortiram!" Šok svedočenje majke devojčice koju je otac držao kao roba u kadi

Mondo 19.02.2024
Danas je svedočila majka devojčice koju je otac držao u kadi u stanu na Zvezdari. Danas je svedočila majka devojčice koju je otac držao u kadi u stanu na Zvezdari. "Uroša ne poznajem kao takvu osobu, on je taj koji je želeo da imamo bebu, želeo je… »
Svedočila majka devojčice koju je otac zlostavljao u stanu u Mirijevu

Svedočila majka devojčice koju je otac zlostavljao u stanu u Mirijevu

RTS 19.02.2024
U Prvom osnovnom sudu u Beogradu na suđenju U. P., optuženom za zanemarivanje i zlostavljanje svoje osmogodišnje ćerke, danas je svedočila devojčicina majka N. T., koja je rekla da joj je neverovatno da je U. P. učinio tako nešto detetu jer je on hteo… »
"Ja njega takvog ne poznajem": Sramno svedočenje majke devojčice koju je Otac iz pakla držao zatočenu u kadi šokiralo sve u…

"Ja njega takvog ne poznajem": Sramno svedočenje majke devojčice koju je Otac iz pakla držao zatočenu u kadi šokiralo sve u…

Blic 19.02.2024
Nevena T. majka devočice koju je otac Uroš Pašajlić mesecima držao zatočenu u kadi danas je svedočila pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu gde je govorila o ocu svoje ćerke, kao i kada je devojčicu poslednji put videla. Pašajliću se sudi gde mu se sudi… »
Svedočila majka devojčice koju je otac držao u kupatilu

RTV 19.02.2024
BEOGRAD - U Prvom osnovnom sudu u Beogradu na suđenju Urošu Pašajliću, optuženom za zanemarivanje i zlostavljanje svoje osmogodišnje ćerke, danas je svedočila devojčicina majka Nevena T., koja je rekla da joj je neverovatno da je Pašajlić učinio tako… »
„On je taj koji je želeo da imamo bebu“: Svedočenje majke devojčice koju je Uroš Pašajlić držao zatočenu šokiralo sve u sudnici…

„On je taj koji je želeo da imamo bebu“: Svedočenje majke devojčice koju je Uroš Pašajlić držao zatočenu šokiralo sve u sudnici…

Nova 19.02.2024
"Uroša ne poznajem kao takvu osobu, on je taj koji je želeo da imamo bebu, želeo je devojčicu, on joj je i dao ime, a ja sam čak htela i da abortiram ali mi on nije dao. Uroš je taj koji je dete i izbavio iz doma, borio se za nju, i zato mi je… »

Euronews 19.02.2024
U Prvom osnovnom sudu u Beogradu na suđenju U.P, optuženom za zanemarivanje i zlostavljanje svoje osmogodišnje ćerke, danas je svedočila devojčicina majka N. T, koja je rekla da joj je neverovatno da je U.P. učinio tako nešto detetu jer je on hteo dete… »
Svedočila majka devojčice koju je otac držao zatočenu u stanu u Beogradu: Jedna rečenica šokirala sve u sudu

Svedočila majka devojčice koju je otac držao zatočenu u stanu u Beogradu: Jedna rečenica šokirala sve u sudu

Telegraf 19.02.2024
Na današnjem suđenju svedočila je majka devojčice, dok se Pašajlićev prijatelj, koji je pozvan kao svedok, nije pojavio. Suđenje Urošu Pašajliću, optuženom da je zanemarivao i zlostavljao osmogodišnju ćerku, koju je na duže periode ostavljao samu… »
Šokantno svedočenje majke zlostavljane devojčice sa zvezdare: Ne branim ga, ali... Ja sam htela da abortiram, on je želeo dete…

Šokantno svedočenje majke zlostavljane devojčice sa zvezdare: Ne branim ga, ali... Ja sam htela da abortiram, on je želeo dete…

Kurir 19.02.2024
Nevena T., majka sada devetogodišnje devojčice koju je, kako se sumnja, otac Uroš Pašajlić (39) zlostavljao i zanemario, gde je čak i živela sama na Zvezdari tokom 2022. pa sve do 24. marta prošle godine, svedočila je danas u Prvom osnovnom sudu… »
Nastavlja se suđenje ocu koji je ćerku držao zaključano: U sud pozvan prijatelj kod kog se krio i majka deteta

Nastavlja se suđenje ocu koji je ćerku držao zaključano: U sud pozvan prijatelj kod kog se krio i majka deteta

Telegraf 19.02.2024
Suđenje Urošu Pašajliću biće nastavljeno danas saslušanjem svedoka. Suđenje Urošu Pašajliću, optuženom da je zanemarivao i zlostavljao osmogodišnju ćerku, koju je na duže periode ostavljao samu zaključanu u stanu, trebalo bi da bude nastavljeno danas u… »
Majka danas svedoči, ako se pojavi Nastavlja se suđenje ocu iz pakla, koji je ćerku držao zatočenu u Mirijevu: Pozvan i svedok…

Majka danas svedoči, ako se pojavi Nastavlja se suđenje ocu iz pakla, koji je ćerku držao zatočenu u Mirijevu: Pozvan i svedok…

Kurir 19.02.2024
Nevena T., majka sada devetogodišnje devojčice koju je, kako se sumnja, otac Uroš Pašajlić (39) zlostavljao i zanemario, gde je čak i živela sama tokom 2022. pa sve do 24. marta prošle godine, trebalo bi da svedoči danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu… »

Vesti dana »