Повезане вести

"Он је хтео дете, није ми дао да абортирам!" Шок сведочење мајке девојчице коју је отац држао као роба у кади

"Он је хтео дете, није ми дао да абортирам!" Шок сведочење мајке девојчице коју је отац држао као роба у кади

Мондо 19.02.2024
Данас је сведочила мајка девојчице коју је отац држао у кади у стану на Звездари. Данас је сведочила мајка девојчице коју је отац држао у кади у стану на Звездари. "Уроша не познајем као такву особу, он је тај који је желео да… »
Сведочила мајка девојчице коју је отац злостављао у стану у Миријеву

Сведочила мајка девојчице коју је отац злостављао у стану у Миријеву

РТС 19.02.2024
У Првом основном суду у Београду на суђењу У. П., оптуженом за занемаривање и злостављање своје осмогодишње ћерке, данас је сведочила девојчицина мајка Н. Т., која је рекла да јој је невероватно да је У. П. учинио тако нешто… »
"Ја њега таквог не познајем": Срамно сведочење мајке девојчице коју је Отац из пакла држао заточену у кади шокирало све у…

"Ја њега таквог не познајем": Срамно сведочење мајке девојчице коју је Отац из пакла држао заточену у кади шокирало све у…

Блиц 19.02.2024
Невена Т. мајка девочице коју је отац Урош Пашајлић месецима држао заточену у кади данас је сведочила пред Првим основним судом у Београду где је говорила о оцу своје ћерке, као и када је девојчицу последњи пут видела. Пашајлићу… »
„Он је тај који је желео да имамо бебу“: Сведочење мајке девојчице коју је Урош Пашајлић држао заточену шокирало све у судници…

„Он је тај који је желео да имамо бебу“: Сведочење мајке девојчице коју је Урош Пашајлић држао заточену шокирало све у судници…

Нова 19.02.2024
"Уроша не познајем као такву особу, он је тај који је желео да имамо бебу, желео је девојчицу, он јој је и дао име, а ја сам чак хтела и да абортирам али ми он није дао. Урош је тај који је дете и избавио из дома, борио се за… »
Сведочила мајка девојчице коју је отац држао у купатилу

Сведочила мајка девојчице коју је отац држао у купатилу

Еуроневс 19.02.2024
У Првом основном суду у Београду на суђењу У.П, оптуженом за занемаривање и злостављање своје осмогодишње ћерке, данас је сведочила девојчицина мајка Н. Т, која је рекла да јој је невероватно да је У.П. учинио тако нешто… »
Сведочила мајка девојчице коју је отац држао заточену у стану у Београду: Једна реченица шокирала све у суду

Сведочила мајка девојчице коју је отац држао заточену у стану у Београду: Једна реченица шокирала све у суду

Телеграф 19.02.2024
На данашњем суђењу сведочила је мајка девојчице, док се Пашајлићев пријатељ, који је позван као сведок, није појавио. Суђење Урошу Пашајлићу, оптуженом да је занемаривао и злостављао осмогодишњу ћерку, коју је на дуже… »
Шокантно сведочење мајке злостављане девојчице са звездаре: Не браним га, али... Ја сам хтела да абортирам, он је желео дете…

Шокантно сведочење мајке злостављане девојчице са звездаре: Не браним га, али... Ја сам хтела да абортирам, он је желео дете…

Курир 19.02.2024
Невена Т., мајка сада деветогодишње девојчице коју је, како се сумња, отац Урош Пашајлић (39) злостављао и занемарио, где је чак и живела сама на Звездари током 2022. па све до 24. марта прошле године, сведочила је данас у… »
Наставља се суђење оцу који је ћерку држао закључано: У суд позван пријатељ код ког се крио и мајка детета

Наставља се суђење оцу који је ћерку држао закључано: У суд позван пријатељ код ког се крио и мајка детета

Телеграф 19.02.2024
Суђење Урошу Пашајлићу биће настављено данас саслушањем сведока. Суђење Урошу Пашајлићу, оптуженом да је занемаривао и злостављао осмогодишњу ћерку, коју је на дуже периоде остављао саму закључану у стану, требало би да… »
Мајка данас сведочи, ако се појави Наставља се суђење оцу из пакла, који је ћерку држао заточену у Миријеву: Позван и сведок…

Мајка данас сведочи, ако се појави Наставља се суђење оцу из пакла, који је ћерку држао заточену у Миријеву: Позван и сведок…

Курир 19.02.2024
Невена Т., мајка сада деветогодишње девојчице коју је, како се сумња, отац Урош Пашајлић (39) злостављао и занемарио, где је чак и живела сама током 2022. па све до 24. марта прошле године, требало би да сведочи данас у Првом… »

Вести дана »