Povezane vesti
Popularna pevačica harala je scenom devedesetih, a onda se nakon razvoda braka borila sa alkoholizmom: Pored lečenja, spas je…
Nova 19.02.2024
Pevačica Ivana Banfić uspešno je gradila muzičku karijeru i devedesetih godina postigla veliku popularnost, a onda je odjednom rešila da se povuče iz javnosti i započne novi život. Ivana Banfić iza sebe ima turbulentnu životnu priču, a nakon brojnih… »
"Bila sam klinka, iz Valjeva sam došla u velegrad": Naša pevačica ostala bez posla, a onda je pozvala Sašu Popovića i sve se…
Blic 19.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić je svoju karijeru započela sa 18 godina u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Pevačica se u jednom periodu životu povukla iz medija, a onda je ušla u rijaliti program Zadruga, o čemu je Nadežda iskreno govorila. - Nisam se… »
"Bio je crn i mali kao pivska flaša": Teška ispovest Nadežde Biljić o sinu Longu: "Pomislila sam šta sam ja rodila"
Blic 18.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić je svoju karijeru započela sa 18 godina u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Nakon završene srednje Poljoprivredne škole u Valjevu, pevačica se preselila u Beograd i kroz takmičenje doživela veliku popularnost, a njen prvi hit… »
Vesti dana »
Jutro vedro, sunčano, ali sveže: Kakvo nas vreme očekuje do kraja sedmice
N1 Info pre 25 minutajoš 16 povezanih
Čekajući samit SAD-Kina: Tramp u gostima kod Sija nakon devet godina, trgovina u fokusu
RTS pre 25 minutajoš 10 povezanih
Protest Severne Makedonije Bugarskoj zbog prideva ‘severnomakedonski’
Radio sto plus pre 15 minutajoš 11 povezanih
Stih hrvatske grupe Lelek koji su neki doživeli kao “političku provokaciju”: Pesmu je pisala i naša pevačica
City magazine pre 50 minutajoš 9 povezanih
Na Batrovcima teretna vozila čekaju četiri sata na izlaz, na Šidu i Bezdanu tri sata
Euronews pre 55 minutajoš 4 povezane