Povezane vesti
Popularna pevačica harala je scenom devedesetih, a onda se nakon razvoda braka borila sa alkoholizmom: Pored lečenja, spas je…
Nova 19.02.2024
Pevačica Ivana Banfić uspešno je gradila muzičku karijeru i devedesetih godina postigla veliku popularnost, a onda je odjednom rešila da se povuče iz javnosti i započne novi život. Ivana Banfić iza sebe ima turbulentnu životnu priču, a nakon brojnih… »
"Bila sam klinka, iz Valjeva sam došla u velegrad": Naša pevačica ostala bez posla, a onda je pozvala Sašu Popovića i sve se…
Blic 19.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić je svoju karijeru započela sa 18 godina u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Pevačica se u jednom periodu životu povukla iz medija, a onda je ušla u rijaliti program Zadruga, o čemu je Nadežda iskreno govorila. - Nisam se… »
"Bio je crn i mali kao pivska flaša": Teška ispovest Nadežde Biljić o sinu Longu: "Pomislila sam šta sam ja rodila"
Blic 18.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić je svoju karijeru započela sa 18 godina u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Nakon završene srednje Poljoprivredne škole u Valjevu, pevačica se preselila u Beograd i kroz takmičenje doživela veliku popularnost, a njen prvi hit… »
Vesti dana »

Danas pretežno sunčano i toplo: Najviša dnevna temperatura 33 stepena
Telegraf pre 9 minutajoš 6 povezanih

Zastoj na terenu: Meloni: Počinje nova faza sukoba u Ukrajini, tri godine posle početka rata
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 8 satijoš 3 povezane

Znam da zvezdašima nije bilo lako – Elšnik se zahvalio svakom navijaču: Nismo navikli na negativne rezultate na Marakani
Dnevnik pre 4 satijoš 7 povezanih