Повезане вести
Популарна певачица харала је сценом деведесетих, а онда се након развода брака борила са алкохолизмом: Поред лечења, спас је…
Нова 19.02.2024
Певачица Ивана Банфић успешно је градила музичку каријеру и деведесетих година постигла велику популарност, а онда је одједном решила да се повуче из јавности и започне нови живот. Ивана Банфић иза себе има турбулентну животну… »
"Била сам клинка, из Ваљева сам дошла у велеград": Наша певачица остала без посла, а онда је позвала Сашу Поповића и све се…
Блиц 19.02.2024
Певачица Надежда Биљић је своју каријеру започела са 18 година у музичком такмичењу „Звезде Гранда“. Певачица се у једном периоду животу повукла из медија, а онда је ушла у ријалити програм Задруга, о чему је Надежда искрено… »
"Био је црн и мали као пивска флаша": Тешка исповест Надежде Биљић о сину Лонгу: "Помислила сам шта сам ја родила"
Блиц 18.02.2024
Певачица Надежда Биљић је своју каријеру започела са 18 година у музичком такмичењу "Звезде Гранда". Након завршене средње Пољопривредне школе у Ваљеву, певачица се преселила у Београд и кроз такмичење доживела велику… »
Вести дана »
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 19 минутајош 13 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 34 минутајош 11 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 1 сатјош 11 повезаних
Отворено бирачко место на којем се понављају избори у Сечњу: Гласање протиче без проблема
Блиц пре 20 минутајош 8 повезаних