Повезане вести

Популарна певачица харала је сценом деведесетих, а онда се након развода брака борила са алкохолизмом: Поред лечења, спас је…

Популарна певачица харала је сценом деведесетих, а онда се након развода брака борила са алкохолизмом: Поред лечења, спас је…

Нова 19.02.2024
Певачица Ивана Банфић успешно је градила музичку каријеру и деведесетих година постигла велику популарност, а онда је одједном решила да се повуче из јавности и започне нови живот. Ивана Банфић иза себе има турбулентну животну… »
"Била сам клинка, из Ваљева сам дошла у велеград": Наша певачица остала без посла, а онда је позвала Сашу Поповића и све се…

"Била сам клинка, из Ваљева сам дошла у велеград": Наша певачица остала без посла, а онда је позвала Сашу Поповића и све се…

Блиц 19.02.2024
Певачица Надежда Биљић је своју каријеру започела са 18 година у музичком такмичењу „Звезде Гранда“. Певачица се у једном периоду животу повукла из медија, а онда је ушла у ријалити програм Задруга, о чему је Надежда искрено… »
"Био је црн и мали као пивска флаша": Тешка исповест Надежде Биљић о сину Лонгу: "Помислила сам шта сам ја родила"

"Био је црн и мали као пивска флаша": Тешка исповест Надежде Биљић о сину Лонгу: "Помислила сам шта сам ја родила"

Блиц 18.02.2024
Певачица Надежда Биљић је своју каријеру започела са 18 година у музичком такмичењу "Звезде Гранда". Након завршене средње Пољопривредне школе у Ваљеву, певачица се преселила у Београд и кроз такмичење доживела велику… »

Вести дана »