Povezane vesti
Beloruski novinar poziva Srbiju da ga ne izručuje Minsku
Slobodna Evropa 19.02.2024
"Ako budem izručen, život će mi biti uništen", rekao je 19. februara pred sudom u Beogradu beloruski novinar, reditelj i opozicioni aktivista Andrej Gnjot. Uhapšen je 30. oktobra 2023. na beogradskom aerodromu po zahtevu Belorusije koja ga tereti za… »
„Moj život je u vašim rukama": Ko je Andrej Gnjot, Belorus kom preti izručenje iz Srbije
Južne vesti 19.02.2024
BBC Završnom ročištu pred Apelacionim sudom u Beogradu prisustvovala je nekolicina novinara i diplomata - policija nije dozvolila fotografisanje okrivljenog Kada je beloruski reditelj i aktivista Andrej Gnjot 30. oktobra 2023. godine sleteo na beogradski… »
Beloruski novinar i aktivista u zatvoru u Beogradu: Minsk ga traži zbog utaje poreza, odbrana tvrdi da je u pitanju politički…
Insajder 19.02.2024
Beloruski novinar i aktivista Andrej Gnjot, koga Belorusija traži zbog utaje poreza, već četiri meseca nalazi se u Centralnom zatvoru u Beogradu. Na ročištu u Apelacionom sudu u Beogradu, održanom u ponedeljak, 19. februara Gnjot se, kako je za Insajder… »
Beloruski novinar na sudu u Beogradu: Ne izručujte me, završiću kao Navaljni
Danas 19.02.2024
U Apelacionom sud danas je održano ročište u slučaju beloruskog novinara, reditelja, aktiviste Andreja Gnjota koji je u beogradskom centralnom zatvoru već četiri meseca. Njega Belorusija traži za utaju poreza. Gnjot se danas prvi put obratio sudu i rekao… »
Srbija odlučuje: „U Belorusiji me čeka mučenička smrt“
Dojče vele 19.02.2024
Beloruski reditelj, novinar i politički aktivista Andrej Gnjot suočen je u Beogradu s mogućim izručenjem Belorusiji koja ga tereti za utaju poreza. Gnjot tvrdi da je žrtva političkog progona. Andrej Gnjot već četiri meseca u Okružnom zatvoru u Beogradu… »
Beloruski novinar i reditelj na sudu u Beogradu: Ne izručujte me, završiću kao Navaljni
N1 Info 19.02.2024
U Apelacionom sud danas je održano ročište u slučaju beloruskog novinara, reditelja, aktiviste Andreja Gnjota koji je u beogradskom centralnom zatvoru već četiri meseca. Njega Belorusija traži za utaju poreza. Gnjot se danas prvi put obratio sudu i rekao… »
Vesti dana »

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 4 satijoš 5 povezanih

Netanjahu naredio početak pregovora o oslobađanju izraelskih talaca i najavio plan o preuzimanju Gaze
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Igor Božić zahvalio građanima na podršci: Novinari N1 nastavljaju da rade profesionalno uprkos pritiscima
Danas pre 9 satijoš 1 povezana