Повезане вести
Белоруски новинар позива Србију да га не изручује Минску
Слободна Европа 19.02.2024
"Ако будем изручен, живот ће ми бити уништен", рекао је 19. фебруара пред судом у Београду белоруски новинар, редитељ и опозициони активиста Андреј Гњот. Ухапшен је 30. октобра 2023. на београдском аеродрому по захтеву… »
„Мој живот је у вашим рукама": Ко је Андреј Гњот, Белорус ком прети изручење из Србије
Јужне вести 19.02.2024
ББЦ Завршном рочишту пред Апелационим судом у Београду присуствовала је неколицина новинара и дипломата - полиција није дозволила фотографисање окривљеног Када је белоруски редитељ и активиста Андреј Гњот 30. октобра 2023… »
Белоруски новинар и активиста у затвору у Београду: Минск га тражи због утаје пореза, одбрана тврди да је у питању политички…
Инсајдер 19.02.2024
Белоруски новинар и активиста Андреј Гњот, кога Белорусија тражи због утаје пореза, већ четири месеца налази се у Централном затвору у Београду. На рочишту у Апелационом суду у Београду, одржаном у понедељак, 19. фебруара Гњот… »
Белоруски новинар на суду у Београду: Не изручујте ме, завршићу као Наваљни
Данас 19.02.2024
У Апелационом суд данас је одржано рочиште у случају белоруског новинара, редитеља, активисте Андреја Гњота који је у београдском централном затвору већ четири месеца. Њега Белорусија тражи за утају пореза. Гњот се данас први… »
Србија одлучује: „У Белорусији ме чека мученичка смрт“
Дојче веле 19.02.2024
Белоруски редитељ, новинар и политички активиста Андреј Гњот суочен је у Београду с могућим изручењем Белорусији која га терети за утају пореза. Гњот тврди да је жртва политичког прогона. Андреј Гњот већ четири месеца у… »
Белоруски новинар и редитељ на суду у Београду: Не изручујте ме, завршићу као Наваљни
Н1 Инфо 19.02.2024
У Апелационом суд данас је одржано рочиште у случају белоруског новинара, редитеља, активисте Андреја Гњота који је у београдском централном затвору већ четири месеца. Њега Белорусија тражи за утају пореза. Гњот се данас први… »
Вести дана »
Расправа о кандидатима за Савет РЕМ-а: СНС посланици таргетирају Н1 и Нову, опозиција указује на злоупотребе регулатора
Н1 Инфо пре 58 минутајош 23 повезане
Сутра мраз, током дана претежно сунчано, у Београду магла већи део дана
Сербиан Невс Медиа пре 43 минутајош 22 повезане
Магла прави проблеме у саобраћају широм Србије, на београдском аеродрому летови касне и по шест сати
Радио 021 пре 38 минутајош 18 повезаних
Москва се одриче контроле у НИС-у: Да ли је руски предлог пут ка решењу нафтне кризе?
НИН пре 2 сатајош 18 повезаних