Povezane vesti
Gradonačelnik Đurić gost Lovačkog društva „Zec 1873“: 150 godina su posvećeni lovstvu i očuvanju prirode
Kurir 19.02.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić posetio je petrovaradinske lovce. „Danas sam bio gost Lovačkog društva "Zec 1873" iz Petrovaradina na radnom doručku, koje je ne samo najstarije lovačko udruženje u Srbiji, već i na celom Balkanu. Oni su punih 150… »
Gradonačelnik Đurić gost Lovačkog društva „Zec 1873“: 150 godina su posvećeni lovstvu i očuvanju prirode
Dnevnik 19.02.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić posetio je petrovaradinske lovce. „Danas sam bio gost Lovačkog društva "Zec 1873" iz Petrovaradina na radnom doručku, koje je ne samo najstarije lovačko udruženje u Srbiji, već i na celom Balkanu. Oni su punih 150… »
Vesti dana »
UKP ponovo u zgradi Filozofskog fakulteta, ovo je stvar po koju su došli
Blic pre 7 minutajoš 11 povezanih
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
N1 Info pre 7 minutajoš 5 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 32 minutajoš 38 povezanih